in , , ,

Oud-presidentskandidaat Ron Paul onthult ‘echte’ lijst met verspreiders van nepnieuws

De Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul heeft een lijst gepubliceerd met verspreiders van ‘nepnieuws', die in zijn ogen verantwoordelijk zijn voor ‘nepoorlogen' en leugens over Hillary Clinton.

Op de lijst staan onder meer namen van journalisten die werkzaam zijn voor CNN, de New York Times en The Guardian.

“Deze lijst bevat de schuldigen die ons vertelden dat [er onomstotelijk bewijs was dat] massavernietigingswapens had en door wiens leugens we in meerdere nepoorlogen zijn gezogen,” schreef hij op zijn website Ron Paul Liberty Report.

98 procent kans

Paul stelt dat zijn lijst veel relevanter is dan de ‘hitlijst' die eerder werd gepubliceerd door de ‘linkse feministische professor' Melissa Zimdars.

“Dit zijn de nieuwsbronnen die meldden dat Hillary Clinton 98 procent kans had om te winnen en dat de in een geweldige vorm verkeert,” aldus Paul.

De lijst bevat de namen van de verspreiders van ‘nepnieuws' en toont ook voor wie zij werken.

 

 

Volstrekt verkeerd

Volgens het oud-congreslid is CNN de grootste boosdoener, gevolgd door de New York Times en MSNBC.

De New York Times kwam onlangs onder vuur te liggen nadat het campagneteam van had gezegd dat de verslaggeving in de krant volstrekt onjuist is.

Op de lijst staat ook Wolf Blitzer van CNN. In een e-mail van de Democratische Nationale Commissie (DNC) bespreken medewerkers van de partij welke vragen ze naar CNN zullen sturen voor een interview met Trump.

Censureren

We zien ook de naam van New York Times-journalist Maggie Haberman voorbij komen, die erg nauw bleek samen te werken met Clintons campagne.

De Amerikaanse president Barack Obama sprak zich onlangs kritisch uit over zogenaamd ‘nepnieuws'.

Hij claimde dat nepnieuws er mogelijk toe heeft geleid dat Trump de heeft gewonnen.

Facebookbaas Mark Zuckerburg heeft nu gezegd dat hij misschien bedrijven gaat inhuren om het nieuws te filteren (lees: te censureren).

 

 

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De banken beloven dat privacy en beveiliging van iDIN oké is……

VIDEO: De ‘ware’ geschiedenis van chemotherapie en het farmaceutische monopolie