in ,

Ouders Haga Lyceum: ‘Dit land verandert langzaam in een bananenrepubliek’

stevepb / Pixabay

De ouders op de informatieavond van het Haga Lyceum over de laatste ontwikkelingen staan vierkant achter het bestuur. De onvrede over de vermeende tegenwerking van de lijkt breed gedeeld.

Ze druppelen binnen. De vaders en de vertegenwoordigers van moskeeën. In broek en overhemd, in gewaden. Met schoenen, met badslippers. Ze begroeten elkaar, assalam alaikum.

Het is even na zevenen, op de dag dat de besloot dat de Onderwijsinspectie het kritische rapport over deze school gewoon mag publiceren. Deze mensen komen hier om uitleg te krijgen van directeur-bestuurder Soner Atasoy. En om te praten over hoe nu verder.

De eerste gasten zitten in de koffiekamer, maar ze willen niet praten. ‘Dat zijn ouders van leerlingen die hier volgend jaar komen', zegt Abdelkader Loukili even later. Hij heeft een zoon op de school en is hier als vrijwilliger regelmatig te vinden. Vanavond laat hij mensen binnen en houdt hij de pers buiten.

Zelf wil hij best wat kwijt over de laatste ontwikkelingen….

Lees verder bij de bron: De Volkskrant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

War on cash: Wie cashloos leeft kan korting krijgen bij ING

Nou doen ze het weer! Nederlandse Jihadkinderkampen voor ruim 200 kids in oprichting