in ,

Ouders vergeten kinderen zindelijk te maken

Een steeds groter groeiende groep ouders had nooit kinderen moeten krijgen. We hebben tegenwoordig bijna elke week een bericht in de trant van ‘Bart Smit moet ouders uitleggen hoe je je kind kunt leren spelen‘ en ‘kindercoach nodig om ouders te begeleiden rondom sinterklaasgekte‘. Ouders falen hard.

Vandaag lezen we: 1 op de 5 kinderen is niet zindelijk als ze naar de basisschool gaan. Ouders hebben het namelijk te druk of geen idee hoe je dat doet, noch de capaciteit om dat even te Googlen. WTF?! Steeds meer ouders vergeten gewoon om hun kind zindelijk te maken. Of gaan er gemakshalve vanuit dat het kinderdagverblijf of de basisschool dat gedeelte van de opvoeding ook even overneemt van ze. Wat is er mis met jullie? De dertigers die nu kinderen krijgen zien kinderen meer als een handige gateway naar meer likes op je , dan als kwetsbaar kroost waar je tijd, energie, slapeloze nachten en een hele berg nuchtere opvoeding in moet stoppen om ze te laten functioneren.

Pissen in de pot is geen app dat een kind uit zichzelf downloadt rond zijn vierde, stelletje swipezombies. Hoe kun je het nou ooit ‘te druk hebben’ om je kind zindelijk te maken? Kunnen wij echt niet bij. Probeer anders eens meer tijd met je kind in je hand te zitten op een dag dan met je telefoon!

Lees verder bij de Bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ministerie Buitenlandse Zaken ondersteunt met miljoenen terrorisme in Syrië

Steeds meer vrijwilligerswerk inplaats van loon