in , ,

Over de introductie van federale EU belasting

Zoals u heeft kunnen lezen is de EU voornemens om een federaal belastingsysteem te introduceren onder het mom van het ‘pakken’ van belastingontwijkers en -ontduikers. Het Panama Papers verhaal wordt als aanleiding gebruikt om federale belasting als fenomeen te introduceren – hoe klein dan ook. Eénmaal gevestigd is immers weer een stukje macht gegrepen en verder uitbreiden kan gemakkelijk.

Het gewenste eindresultaat is uiteraard een Europese belastingstelsel met uiteindelijk hogere belasting voor u en mij. De bedrijven en oligarchen zullen heus niet aanzienlijk meer gaan betalen, de EU betreft namelijk hun bedrijfslobby, het begon ooit als de Europese lobby voor kolen, staal en chemiebedrijven.

Belasting en de

Gebaseerd op resultaten van afgelopen decennia doet de EU hun uiterste best zichzelf te vestigen in gelijkend aan de federale van de . Daarbij is het interessant om eens naar wat vreemde basale aspecten te kijken van de federale belastingen in de VS.

Wist u dat de inkomstenbelasting in de VS het directe gevolg is van het starten van de Federal Reserve in 1913? De inkomstenbelasting is net als de Federal Reserve Act tijdens het kerstreces (op 23 december) van 1913 ondertekend en tot stand gekomen. Toen de particuliere ‘Federal Reserve’ bankiers eindelijk voet aan de grond kregen als centrale bankiers werd per direct ook inkomstenbelasting geïntroduceerd als federale maatregel.

Inkomstenbelasting werd geïntroduceerd om losgeld aan bankiers af te betalen

De inkomstenbelasting werd geïntroduceerd (als federale belasting) om de en schulden van de overheid bij de Federal Reserve bankiers af te kunnen betalen. Dit waren immers aanvullende kosten die de overheid toen ineens moest maken en die er voor de Federal Reserve Act van 1913 nog niet waren. Toen maakte de overheid immers haar eigen . Nederland betaalt op de begroting nu trouwens zo’n 8 miljard euro per jaar aan rente aan bankiers voor het volstrekt onnodige ‘genot’ om geld met rente te mogen lenenvan centrale bankiers.

Om de schulden aan de Amerikaanse Centrale Bank af te kunnen betalen, drongen de centrale bankiers aan op het introduceren van een federale inkomstenbelasting speciaal om de bij hun gemaakte schulden (rente en wel) af te betalen. De overheid moest ineens grof geld gaan betalen dus, voor het voorrecht dat ze particuliere bankiers gaven om geld te mogen maken namens de overheid. (Goed dealtje niet? En ze krijgen particuliere controle over geldpers – een feit dat goed misbruikt is sindsdien, én ze krijgen ook nog eens flink geld voor die eer! Werkt in Europa trouwens nagenoeg precies hetzelfde.)

Om de bittere pil van inkomstenbelasting te verzachten werd de inkomstenbelasting trouwens verkocht als ‘vrijwillig’. Jawel, een vrijwillige inkomstenbelasting. Het klinkt te zot om waar te zijn, toch is het waar. Ook in de VS gebruikte men klaarblijkelijk de salami tactiek om de wetgeving erdoor te krijgen, plakje voor plakje, centimeter voor centimeter, totdat er geen weg terug meer is. Je herkent direct ook het acteren van eurocraten en de EU. Je komt als burger in Amerika nu uiteraard wel in federale problemen als je je ‘vrijwillige’ belasting niet tijdig en volledig hebt betaald, dat mag duidelijk zijn. Toch is het betalen van inkomstenbelasting ‘vrijwillig’. Ja, ja… Hoe dan ook werkte ‘vrijwillige inkomstenbelasting’ kennelijk wel goed als verkoopmiddel om de eerste salami-plak van federale belasting daadwerkelijk te laten landen!

Intermezzo Centrale Banken in de VS

Overigens was er voor de ‘Federal Reserve’ en de bijbehroende Inkomstenbelasting reeds een vele decennialange strijd van Centrale Bankiers vs de VS Overheid. In de tijd ruim voor de Federal Reserve was er al een tijdje een Centrale Banken systeem in de VS, die na afloop van hun contract destijds werd beëindigd als zeer onwenselijk. De VS is toen gewoon weer hun eigen geldbeleid gaan voeren, flink voordeliger – al waren bankiers in de VS het systeem trouwens toen ook actief aan het saboteren.

Onder leiding van een kartel van bankiers (Warburg, Bauer/Rothschild, Lazard, Lehman, Kuhn Loeb, JP Morgan, Goldman Sachs, Rockefeller en Israel Moses Seif) is dus een nieuw initiatief ondernomen om een Centrale Bank op te richten in de VS. Het valt daarbij op dat ruim de helft van deze club uit Europa kwam! /Bauer van origine uit maar hun bank komt uit , Seif Banks uit , Lazard uit , Warburg uit Nederland. Kuhn Loeb is een Amerikaanse bank, maar Kuhn, Schiff, Loeb, Kahn en Warburg als managers kwamen duidelijk niet uit de VS. Lehman kwam ook uit Duitsland, Goldman is Duits. Samen met de Rockefellers zijn zij de particulieren achter de huidige Amerikaanse Centrale Bank.

Door het deze keer niet te verkopen als een particuliere Centrale Bank maar als een ‘Federale Reserve’ en het tijdens het kerstreces te laten behandelen en ondertekenen, is het ze toen toch weer gelukt! Het is echter expliciet geen Federale organisatie en er is ook geen sprake van een enige ‘Reserve’, er is in strict geheim over onderhandeld (op Jekyll Island) en met ratificatie tijdens het kerstreces in ogenschouw betreft de Federal Reserve dus één en al oplichting vanaf de start!

Overigens was later President John F. Kennedy fel gekant tegen de Federal Reserve en was zelfs begonnen om als overheid weer opnieuw schatkist-dollars uit te gaan brengen, u weet hoe het afliep met deze beste man niet lang daarna. Het initiatief van schatkist-dollars is direct na zijn dood ongedaan gemaakt door zijn opvolger, of wellicht beter gezegd: door de dood van JFK is een duidelijk waarschuwing afgegeven aan opvolgende presidenten. Een goed gewaarschuwd president telt immers als geen!

Federale Belasting, Na De VS Nu De EU

Vergis je niet, de ECB en de EU regeert ons over de rug van schulden en financiële schaarste. (Willekeurig voorbeeld van vandaag.) Dat is een spel dat feitelijk totaal onnodig is. Schulden zijn het gevolg van het geldsysteem dat voor persoonlijke profijt werd geïntroduceerd door Centrale Bankiers. Op die manier blijven wij gehoorzaam werken bij de werkgevers, werken we voor ons hypotheekje, voor het betalen van belasting, voor het afbetalen van de staatsschuld en blijven we afhankelijk van en gehoorzaam aan diezelfde bankiers. En elke handeling (verdienen én uitgeven) wordt door de overheid afgeroomd namens bankiers. Het geldsysteem is een bewust systeem van kunstmatige schaarste (het systeem heet niets voor niets economie!) en schuldslavernij, de bankiers zijn de baas. Datkan uiteraard ook anders!

Het is duidelijk hoe de bankiers het belastingspel spelen, dat maakt het ook duidelijk wat de EU van plan is voor Europa. Het geld regeert in Europa immers middels de EU-lobbyorganisatie met de naam ‘Europese Commissie’, dit is geen overheid maar een zeer sterk georganiseerde bedrijfslobby, herinner hoe en met wel doel de EU (en voorgangers als de EGKS) ooit tot stand is gekomen! Naast de ECB moet dus ook een federaal belastingsysteem volgen. We weten inmiddels hoe goed de ECB werkt, dat belooft wat voor hun belastingsysteem…

Je moet het volgende dus goed onthouden: de EU is in 2005 expliciet afgewezen als federale overheid. Dus per definitie kan en mag de EU niet opereren zoals de Federale Overheid uit de Verenigde Staten dat doet. De EU doet dat uiteraard wél, elke crisis is aanleiding voor het verder optuigen van de Europese Federale Overheid. De EU schuwt daarbij ook niet zelf crises te creëren, crises te laten escaleren en misbruik te maken van crises middels de PRS-methode. De EU Overheid wordt opgetuigd inclusief het als onderdeel van de grondwet democratisch expliciet weggestemde volkslied en Europese vlag! Ondanks heel expliciet weggestemd, nu toch gewoon feit geworden.

Over de rug van de Panama Paper gaat de EU nu hun best doen ook een federaal belastingsysteem te introduceren in Europa. Laat je niet misleiden, laat het niet gebeuren!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste tekenen wereldwijde paniek voor economische ineenstorting

EU zwakt aanpak belastingontwijking af onder leiding van Nederland