in

Overal ter wereld eisen mensen hun vrijheid terug

De door overheden ingestelde maatregelen in “de strijd tegen corona” blijken ook in de praktijk dodelijker dan het virus ooit zal zijn.Overal ter wereld beginnen mensen in de gaten te krijgen wat er gebeurt en ze eisen massaal hun vrijheid terug.We leven zeker in heel interessante tijden waar ondanks alle ellende gelukkig ook mooie dingen gebeuren.

Zoals we eerder schreven bevinden wij ons nu midden in de en het is voor de Illuminati achter de schermen erop of eronder en dus ook voor ons, aan de andere kant het spectrum.

Slagen zij erin om de wereldbevolking permanent gevangen te houden met hun virushoax, dan zijn wij als mensheid reddeloos verloren, maar zoals wij aangeven, is er ook een kans dat ze zich dit keer toch vergaloppeerd hebben.

Want, als ze het niet lukt, dan kan het ook zomaar eens het begin worden een hele nieuwe wereld waar de centrale bankiers en de rest van het addergebroed voorgoed worden verbannen en ze ergens op een eilandje in de Stille Oceaan hun New World Order mogen voortzetten.

Het heeft even geduurd, maar het begint er nu toch echt op te lijken dat mensen wereldwijd het niet langer pikken. Ze nemen niet langer genoegen met het feit dat alles waar ze hun hele leven voor hebben gewerkt naar de Filistijnen gaat of dat ze hun werk kwijt zijn terwijl ze een gezin moeten onderhouden of wat voor reden ze ook mogen hebben om hun leven terug te willen.

Iedereen met een verstand iets groter dan een erwt kan zien dat de mensheid aan alle kanten wordt bedonderd met dit virus, dat er geen enkele noodzaak was om de complete economie om zeep te helpen zoals nu gebeurt en mensen gevangenen te maken in hun eigen huis.

Mensen willen niet op anderhalve meter elkaar verder door het leven gaan, ze willen gewoon hun leven terug en velen zeggen: “Geef mij dat virus, dan kunnen we daarna weer verder, want dit willen we niet” of “liever corona dan dood van de honger!”.

Hoe dit gevoel speelt over de gehele wereld zie je in de volgende compilatie waar gelukkig duidelijk wordt dat de mensheid zich niet zomaar naar de slachtbank laat leiden door een kleine groep machtswellustelingen, ondersteund door psychopaten die voor hen het vuile werk opknappen, daarbij geholpen door een mainstream media die verrot en corrupt zijn tot op het bot. We hopen dat deze beweging wereldwijd snel uitgroeit tot een slagkrachtig burgerleger wat door wilskracht en positiviteit de rot uit onze samenleving zal …….

Lees verder bekijk de video bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘We’re living in 12 monkeys’ – documentaire over de agenda achter COVID-19

‘Ruttes lockdown is oerdom, zal ons langdurig onze vrijheid kosten!’