in ,

Overheid gaat ons per uur volgen …

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) wil weten hoeveel mensen per uur in een gemeente aanwezig zijn geweest, om verspreiding van het coronavirus nauwkeuriger te kunnen voorspellen.

Dat moet worden afgeleid uit het aantal mobiele telefoons in de gemeente.

De overheid wil die gegevens van de telecombedrijven ontvangen en werkt daarom aan een tijdelijke aanpassing van de wet.

Het wetsvoorstel moet nog deze week worden voorgelegd aan de Raad van State.

“Het gaat het RIVM daarbij nadrukkelijk niet om het volgen van personen”, zegt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Het RIVM wil alleen een totaalbeeld van de verplaatsingen van de vorige dag krijgen.

Het is volgens de Jonge “uitgesloten dat informatie wordt ingezet voor doeleinden zoal vervolging, opsporing of het aanpakken van samenscholingen.”

In Zwitserland wordt ….

Lees verder bij de bron: Alwareness


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
 1. neeeeeeeeeee, het zal vast niet de bedoeling zijn om ons (permanent) te gaan volgen, maar ondertussen…………….de wakkere mensen kunnen het wel invullen.

 2. WEER smoesjes om ons als slaven te behandelen en de mensenrechten te blijven schenden om nog maar niet te spreken van het negeren van de grondwet. WANNEER gaan we eindelijk dat tuig, day door ONS betaald wordt, van het pluche afgooien.

 3. Een tijdelijke wettelijke aanpassing ?? Hoe tijdelijk is tijdelijk?

  Er is geen enkele noodzaak dat de overheid gegevens nodig heeft van alle burgers van een heel land. Dit slaat nergens op. Een steekproef is daarvoor meer dan voldoende. En Nedelrand heeft toch al camera’s boven alle wegen. Alles vanwege de veiligheid natuurlijk …
  Was dat ook niet het argument van de regering om de EU in te voeren?

  Om letterlijk alles te weten van iedere burgers is de natte droom voor een politiestaat als de satanische Nieuwe Wereld Orde.

  Helaas zijn de ervaringen met deze niet democratische overheid zo negatief dan ik geen enkel vertrouwen heb dat mijn gegevens veilig zijn bij de overheid.
  Daarvan zijn helaas voorbeelden te over. Ik noem alleen al MH-17.

  Dit Corona virus is niets minder dan een bio-wapen ingezet door de Nieuwe Wereld Orde tegen de bewoners van deze aarde en overheden zijn in meer of minder mate onderdeel van die samenzwering.

  Ik wilde dat ik dat anders kon zien.

 4. Mag hopen dat straks de meeste mensen helemaal geen telefoon meer meenemen als ze de deur uitgaan. Maarrrr… daar hebben ze natuurlijk de RFID chip voor uitgevonden die straks verplicht ingebracht MOET worden!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Hillary Clinton zei al na één uur toen MH17 neerstortte: “The Russians did it!” De wereld is gelukkig wakkerder geworden sindsdien

Nederland opgeschrikt door biddende politie in de moskee