in , , , , , ,

Oxford Professor: Aliens doen biologische experimenten met mensen om klimaat-apocalyps te overleven

KELLEPICS / Pixabay

Is er überhaupt nog iets waar de klimaat gekte niet verantwoordelijk voor is?

Buitenaardse wezens lopen onder ons, vermengend met mensen in het dagelijks leven, volgens een professor aan de universiteit van Oxford, die eraan toevoegt dat buitenaardse wezens zijn begonnen met kruisen met mensen om zichzelf te redden van uitroeiing door een klimaat-apocalyps.

De bewering dat buitenaardse wezens bezig zijn met ‘biologische experimenten’ met mensen is gemaakt door professor Young-hae Chi in de studentenkrant van de universiteit van Oxford, eraan toevoegend dat hij een gedetailleerd boek over het onderwerp heeft geschreven.

“Ze doen allemaal een soort biologisch experiment, inclusief de productie van een hybride”, vertelde Youne-hae aan Oxford Student.

“Ik denk niet dat ze van ver komen, ze staan gewoon naast ons, we kunnen ze niet zien”, zei hij.

De universitaire paper vermeldde dat Prof. Young-hae jarenlang alien-mens-kruising heeft bestudeerd en schetste zijn theorie voor het eerst in 2012 tijdens een lezing op de Ammach-conferentie.

Young-hae zei dat de aliens een biosfeer met ons delen en dat klimaatverandering een ‘grote bedreiging’ vormt voor hun bestaan.

“Ze komen niet omwille van ons, maar omwille van hen, hun overleving – maar hun overleving is eigenlijk ook onze overleving, het voortbestaan ​​van de hele biosfeer. Dat is waar ik vooruitgang heb geboekt bij het ontwikkelen van mijn theorie en ik ben nog steeds op zoek naar meer bewijsmateriaal om mijn mening te ondersteunen“, vertelde Young-hae de universiteitskrant.

Experts vergelijken de bizarre claims met de populaire tv-serie The X-Files en de jaren 1950 sci-fi-kaskraker The Day The Earth Stood Still.

Professor Young-hae is niet de eerste prominente persoon die beweert dat buitenaardse wezens onder ons lopen. In 2017 zei een NASA-wetenschapper dat hij ervan overtuigd was dat aliens al op aarde zijn maar onzichtbaar voor de mens.

Dr. Silvano P. Colombano vertelde in maart dat de door SETI gesteunde decodering Alien Intelligence Workshop van Califoria terugkomt en dat wetenschappers hun idee van wat een buitenaards wezen zou willen, moeten verbreden.

‘Ik wil er eenvoudigweg op wijzen dat de intelligentie die we kunnen vinden en die ervoor zou kunnen kiezen ons te vinden (als dat nog niet het geval is) misschien helemaal niet wordt geproduceerd door op koolstof gebaseerde organismen zoals wij’, zo las zijn rapport.

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meteorologen en NASA waarschuwen dat 5G-frequenties interfereren met waterdamp, minder nauwkeurige weersvoorspellingen

Er zijn weer meerdere landen die hun goud terug naar binnen de nationale grenzen halen