in , ,

Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen

Om de totale ontmanteling van de bij onze Oosterburen te onderstrepen: het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het Popular Front for the Liberation of  (PFLP), dat in de VS, Canada, de en Australië op de officiële lijst van terreurgroepen staat, toestemming gegeven om als een politieke partij campagne te voeren voor de verkiezingen, die over minder dan 2 weken plaatsvinden. Het PFLP, dat net als terreurgroepen zoals Hamas, Fatahmar en Hezbollah de Joodse staat Israël totaal wil vernietigen, heeft –hoe kan het ook anders- een lijstverbinding met de extreemlinkse Marxistische-Lenistische partij (MLPD).

Ongeveer een halve eeuw geleden verwierf het PFLP wereldwijde naamsbekendheid door als eerste Palestijnse terreurorganisatie verkeersvliegtuigen te kapen. In september 1970 werden er op één dag zelfs tegelijkertijd drie vliegtuigen die onderweg waren van Europa naar New York gekaapt. In 1972 nam het PFLP deel aan de slachting op de luchthaven van Lod –tegenwoordig Ben Gurion International Airport-, toen 28 mensen door moslimterroristen werden vermoord.

In de loop der jaren voerde het PFLP tal van -bomaanslagen uit op Israëlische burgers, en vermoordde het in 2001 de toenmalige Israëlische minister van Toerisme, Rehavan Ze’evi. Later begon het PFLP net als Hamas en Jihad Islami raketten vanaf de Gazastrook op de Joodse staat af te schieten.

$ 300 miljoen –ook uit Nederland- aan salarissen voor terroristen

De beruchtste, regelmatig verfilmde PFLP terrorist was de Venezolaan Carlos the Jackal, die al jarenlang levenslang gevangen zit in Frankrijk. Een ander hooggeplaatst lid van de terreurgroep is Leila Khaled, die bekend staat als ‘de eerste vrouwelijke kaper in de geschiedenis’. Zij mocht de afgelopen jaren vrijelijk toespraken geven in onder andere Duitsland, Zweden, Oostenrijk en Zuid Afrika, waar ze met leden van linkse partijen en groeperingen overlegde hoe Israël het beste economisch kan worden vernietigd.

Het PFLP ontvangt van tal van EU-landen, waaronder Nederland, subsidies via de met de terroristen verbonden NGO’s zoals Addameer, Al-Haq, het Alternative Information Center, het Health Work Committee, Stop the Wall en het Palestijnse Centrum voor Mensenrechten. Op deze wijze strijken de terroristen van het PFLP jaarlijks meer dan $ 300 miljoen aan salarissen op, rechtstreeks betaald met Europees belastinggeld, ook het onze.

Vrijheid voor moslim antisemitisme, critici van islam steeds harder aangepakt

Duitsland neemt met het toestaan van de deelname van PFLP kandidaten aan de verkiezingen nu de volgende stap in het legitimeren van een antisemitische islamitische terreurorganisatie die het liefst alle Joden van deze wil laten verdwijnen. Hadden we die roep niet al eens eerder gehoord bij onze Oosterburen?

Tegelijkertijd nam de regering Merkel de afgelopen jaren tal van maatregelen om partijen en groepen met niet-politiek correcte meningen, vooral critici van de massale moslimimmigratie en islamisering, de mond te snoeren. Journalisten, bloggers en politieke activisten die in de ogen van Berlijn ‘te ver’ gaan door te waarschuwen voor deze zaken, krijgen boetes, worden van het internet gehaald, en in enkele gevallen zelfs al met geweld uit hun huizen gehaald en opgesloten.

Zo kreeg een Duitse vrouw die online haar afschuw uitsprak over een verkrachting van een andere Duitse vrouw door een asielzoeker, vijf maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. In juni en juli 2016 viel de politie in totaal 96 huizen binnen van mensen die zogenaamd ‘haatberichten’ hadden geplaatst op het internet. Die haatberichten bestonden doorgaans enkel uit oproepen om de grenzen te sluiten voor moslimmigranten, illegale criminele asielzoekers uit te zetten en de opmars van de islam te stoppen.

Duitsland slaat opnieuw een beangstigende weg in

Bruce Bawer schrijft voor het Gatestone Institute dat ‘het moeilijk is om dit niet als een vreemd, ironisch en tragisch historisch moment te zien. We herinneren ons nog levendig hoe Duitsland werd getransformeerd van een vreselijke totalitaire macht, dat landen veroverde en genocide pleegde, tot een hoeksteen van de liberale democratie. En nu gaat het land –meer nog dan veel van zijn op vergelijkbare wijze misleide Europese buren- duidelijk in een richting waar iedereen Westerse liefhebber van de vrijheid bij stil zou moeten staan: kritiek op de islam wordt steeds harder aangepakt, en het lijkt zelfs bereid om een onvervalste islamitische terreurgroep de kans te geven om in het parlement te komen.’ (1)

Aangezien er volgens sommigen aanwijzingen zijn dat de regering Merkel via allerlei omwegen probeert om honderdduizenden illegale moslimmigranten te laten meedoen met de verkiezingen, zou het zomaar kunnen dat Palestijnse islamitische terroristen over een paar weken in de Bundestag worden gekozen, en mee mogen beslissen over de toch al beangstigende politieke koers die Duitsland opnieuw is ingeslagen, en die opnieuw verwoestende gevolgen voor ons werelddeel dreigt te zullen hebben.

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Dit behoeft geen verbazing te wekken in het Duitsland van die Merkel is alles wat islamitisch en anti-semitisch is mogelijk en toegestaan. Ze is de ondergang van Europa. Wat hitler niet lukte probeert zij alsnog te laten gebeuren en het is haar al een heel eind gelukt.

3 jaren geleden

Is er nu niemand die dit walgelijke zwaar gestoorde monster kan kielhalen?

Onze planeet was in de middeleeuwen warmer

Formatie: Ook de hypotheekrenteaftrek ligt op tafel