in

Pandemie! Killer-virus! Derde golf! Er gaan minder mensen dood dan gemiddeld

red and white love text

Volgens de voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn vorige week in 3100 mensen overleden.

Dat zijn 200 sterfgevallen minder dan de verwachting voor deze periode van het jaar en 100 minder dan de week daarvoor.

De verminderde sterfte zat volledig in de leeftijdscategorie van 80 jaar en ouder.

Tussen 15 en 21 maart overleden 1700 80-plussers, terwijl gemiddeld in de vijf jaar daarvoor in deze periode (week 11) ruim 1900 mensen van 80 jaar en ouder overleden.

In de andere leeftijdscategorieën was de sterfte zoals verwacht: ruim 950 mensen van 65 tot 80 jaar en ruim 400 mensen jonger dan 65 jaar.

Sinds oktober vorig jaar was de wekelijkse sterfte hoger dan de verwachting. Sinds half februari zijn minder mensen dan verwacht overleden.

De daling is ook het gevolg van het feit dat afgelopen jaar veel kwetsbare ouderen voortijdig zijn overleden.

Lees verder bij de bron: Trouw


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hendrik
15 dagen geleden

“De gecombineerde mortaliteit van rubella, difterie, kinkhoest en mazelen bij kinderen tot een leeftijd van 15 jaar geeft aan dat 90% van de totale afname in mortaliteit tussen 1860 en 1965 plaatsvond vóór de introductie van antibiotica en wijdverbreide inentingen. Dit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan verbeterde leefomstandigheden, deels aan een afname van de virulentie van micro-organismen, maar de allerbelangrijkste factor was een toename van de natuurlijke weerstand als gevolg van betere voeding.” — Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books (1977)

“Na uitgebreid onderzoek van de gegevens die de afgelopen eeuw zijn verzameld, concluderen onderzoekers van het CDC en de Johns Hopkins University dat vaccins niet hebben bijgedragen aan de indrukwekkende afname van mortaliteit als gevolg van besmettelijke aandoeningen tijdens de eerste helft van de 20ste eeuw.” — Robert F. Kennedy, Jr.

“Tussen 1900 en 1950 nam de mortaliteit als gevolg van besmettelijke aandoeningen af met 92.3% voordat de meeste vaccins überhaupt bestonden. Antibiotica en chirurgische ingrepen hebben eveneens weinig tot geen effect gehad op de genoemde afname. Deze ingrepen en vaccins werden pas decennia later ingezet terwijl er al een aanzienlijke afname had plaatsgevonden. Medische ingrepen spelen dus een bedenkelijke rol. ” — John en Sonja McKinlay, the Millbank Memorial Fund Quarterly, Boston University (1977)

“Jaarlijks worden 225000 mensen gedood door het medische systeem in de VS.” — “Is US Health Really the Best in the World?”, Barbara Starfield (Johns Hopkins University), the Journal of the American Medical Association (July 26, 2000)

https://www.brighteon.com/embed/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

En we datalekken lekker verder: Toezicht op privacywet is ‘droevig’, maar de waakhond krijgt niet meer geld

Toen begon het echt: Zorginstellingen dwingen massaal medewerkers tot vaccineren