in

Pappen en nathouden, vooral geen ophef in Nederland

Zoals vaak keek ik vanmorgen even bij de staatsomroep naar het meest recente nieuws, en mij viel op dat potentieel het meest geruchtmakende dat dit momenteel doet het invoeren van een alcoholenkelband is.

Geen ophef
Wie bovenstaand lijstje van de afgelopen dagen beziet kan weinig anders concluderen: Persconferenties, waakzaam blijven, extra onderzoek naar geweld tegen homo's omdat een onmisbaar lid van de coalitie aar zijn nieuwe verdienmodel op wil baseren.

Geen is het beste dat zij een regering leveren kan. Dat zien we door de relatieve stilte over wat er tijdens ramadan gebeurt in Nederland. Autobranden? Dat is iets voor regio-omroepen geworden. Buitenlandse betogingen, in , en elders in de EU?

Soms gaat het over Polen, maar men bericht liever over de chaos die zich nu in ontrolt, waar een president regeert die de NOS en de Nederlandse elite  ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slaapwandelend naar de grootste economische crisis van ons leven

Vaccinegate Nederland – Minister Hugo de Jonge : De pijnlijke verzwegen waarheid