in , , ,

Parijse voorsteden lijken oorlogszones

Via de mainstream media hoor je er bitter weinig over, maar het is zo langzamerhand in de Parijse voorsteden een totale chaos.

Grote groepen betogers bevechten de politie nadat een 22-jarige inwoner door de politie met een wapenstok zou zijn verkracht.

De chaos in de Parijse voorsteden schijnt nu zo groot te zijn dat de Franse overheid zelfs het leger heeft ingeschakeld om de orde te herstellen.

Het is niet alleen Parijs waar dit soort onlusten plaatsvinden, het komt ook voor in andere steden:

Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo'n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.

Aanleiding voor deze nieuwe golf van geweld is volgens de NOS:

In de voorsteden van Parijs is het al weken onrustig door demonstraties en relletjes. Daar zijn enkele honderden mensen bij aangehouden. De reden voor de onrust is de zeer hardhandige arrestatie van een 22-jarige banlieues-bewoner.

Verdere details vind je daar niet behalve dat de man twee weken doorbracht in het als gevolg van die hardhandige arrestatie.

Echter, het blijkt wel iets meer te zijn dan een hardhandige arrestatie:

Stenen, stalen staven, molotov cocktails, brandende auto's – het is al de hele week een chaos in grote delen van Parijs, en inmiddels ook in tal van andere steden. De aanleiding was de arrestatie van een 22 jarige zwarte Afrikaan, die met een wapenstok zou zijn verkracht. Hoewel de politie aanvankelijk ontkende dat dit was gebeurd, was het gerucht voor migranten voldoende aanleiding om hun straten en wijken in een oorlogszone te veranderen. Ook het alsnog schorsen van vier bij de arrestatie betrokken agenten bleek de gemoederen niet te bedaren.

In het oosten van Parijs zijn vier geïslamiseerde voorsteden vrijwel onbegaanbaar geworden. De 50.000 inwoners hebben de opdracht gekregen om hun woningen voorlopig niet te verlaten. De Express schrijft letterlijk dat de wijken ‘in vlammen' staan.

De associatie tussen opstanden en oproer in Parijs en andere steden met immigranten is dan ook heel snel gemaakt. Het klopt inderdaad dat de plaatsen waar dit soort onlusten zich voordoen de plekken zijn waar veel, meestal arme, immigranten wonen met een moslim achtergrond.

En ja, die veroorzaken dikwijls overlast. Echter er zijn een aantal belangrijke zaken die toch een iets ander licht op de zaak werpen.

We weten dat de grotere agenda inhoudt dat er zoveel mogelijk chaos gecreëerd moet worden en zoveel mogelijk mensen tegen elkaar opgezet. Omdat dan straks de puinhoop op de wereld zo groot is dat de nog overgebleven bevolking zal smeken om een wereldregering zodat dit nooit meer voor zal komen.

En dus worden de moslim immigranten gesteund en opgehitst door professionele oproerkraaiers. Vaak zijn dit links extremistische groeperingen die ook wel bekend staan onder de naam Antifa.

Het antifascisme is een veelvormige beweging die ageert tegen alle vormen van extreemrechts (met name nazisme, fascisme en neofascisme). Antifascisten komen vaak uit een en organiseren regelmatig tegendemonstraties bij extreemrechtse demonstraties en bijeenkomsten.

Antifascistische organisaties doen vaak onderzoek naar extreemrechtse organisaties en publiceren hierover.

Wanneer je dus goed kijkt naar de beelden van het oproer in de Parijse voorsteden, dan zie je daar regelmatig in het zwart geklede en gemaskerde mannen die als zodanig te herkennen zijn als Antifa. In de volgende video worden daar diverse voorbeelden van gegeven.

video is verwijderd

Een lezeres die in Frankrijk woont, schrijft onder andere het volgende (dank!):

Wat er nou gaande is is rellen om te rellen. De mensen hier in Frankrijk hoeven niet ontevree te zijn als je ziet hoe goed de mensen het hebben hier die afhankelijk zijn van een . Vele NLders hebben het vele malen slechter dan de mensen hier. Hier krijgen kinderen gratis warm te eten als de loon van de ouders laag zijn op vele scholen is het eten van de derde kinds zelfs gratis. Voor mensen die wat meer verdienen is het voor een hele lage prijs ook warm eten voor hun kinderen dat dan bijna gratis is. Op scholen kunnen kinderen woendsdag middag gratis sporten en de kinderen worden voor een kleine prijs met de bus gehaald en gebracht naar hun school.

Wat er nu relt is gewoon puur en puur TUIG om het land af te breken en uit het gareel te krijgen. En wie daar achter zit ik weet het niet.

Wij hebben wel een aardig idee wie hier achter zit. Zijn voornaam begint met een G en zijn achternaam met een S.

De man die op heel veel plaatsen ter wereld verantwoordelijk is voor onlusten, opstanden en zelfs revoluties. De man die er alles aan zal doen om zo snel mogelijk de nieuwe wereldregering haar intrede te laten doen.

video is verwijderd

Wanneer mensen zich niet heel snel bewust worden van het feit dat ze met opzet op alle fronten tegen elkaar worden uitgespeeld, dan staat de wereld straks inderdaad in vuur en vlam.

Lees de rest verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Situatie Fukushima in rap tempo aan het verslechteren

Is nu ook al de winnende World Press Photo nep?