Parlementslid Tories loopt over: Boris Johnson raakt meerderheid kwijt

Brexit die nooit gaat komen…. ?

daniel_diaz_bardillo / Pixabay

De regering van premier heeft geen meerderheid meer in het Britse Lagerhuis. De coalitie van Johnson had slechts één zetel meer dan de oppositie, maar tijdens de vergadering van vanmiddag liep één van de conservatieve parlementsleden over.

Het gaat om parlementslid Philip Lee, die sinds 2010 in het Lagerhuis zit en korte tijd deel uitmaakte van het van toenmalig premier Theresa May.

In een statement op Twitter kondigde hij aan te vertrekken bij de Conservatieven en over te stappen naar de Liberal Democrats. Toen premier Johnson vanmiddag aan het woord was, liep hij over naar de andere kant van de zaal om bij zijn nieuwe partijgenoten plaats te nemen.

“Na lang nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet langer mogelijk is om mijn kiezers als conservatief parlementslid te dienen”, schrijft Lee.

“De conservatieve regering zoekt te hard naar een beschadigende brexit. Levens en de leefbaarheid van het land worden onnodig op het spel gezet en het is gevaarlijk voor de integriteit van het .”

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Thierry Baudet heeft Democratiefeestje van minister Kajsa Ollongren verpest

Gisteren daalde de armoede nog en vandaag stijgt het aantal dierenvoedselbanken?!