in

PAS OP! Rijken ontvluchten aanslag op hun spaargeld. De kleine spaarders zijn weer het slachtoffer!

Blijkbaar is uw geld in een oude sok of onder een matras veiliger dan op de bank. In elk geval is het niet interessant genoeg om voor de schamele die banken betalen het risico te lopen, dat u uw geld kwijt raakt op een spaarrekening.

Stel uw geld veilig voordat het afpakt!!!

Het internationale persbureau Reuters heeft bevestigd waar we al een tijd lang voor waarschuwen: de wil beslag leggen op het spaargeld en de pensioenen van al zijn onderdanen -zo'n 500 miljoen in getal- om daarmee ‘investeringen' te doen, de economie aan te jagen en de kloof die de banken na het uitbreken van de hebben achtergelaten, te dichten. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een onvrijwillige ‘bijdrage', oftewel een regelrechte confiscatie (diefstal) van het privégeld van de Europeanen.

Het door de eurocraten veroorzaakte failliet van Europa wordt ook op deze wijze stap voor stap afgewenteld op de burgers.

De kansen dat we vroeg of laat een deel van ons spaargeld aan de zullen moeten afgeven, wordt steeds groter. De centrale banken hebben er een zootje van gemaakt door het financieel systeem te verzuipen in een nooit gezien stroom van vers geld.

Wie braafjes bij zijn bank blijft zitten, Lees verder via eunmask.

Photo by quapan


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De doofpot wint het van de transparantie

“Geen dure kankermedicijnen voor alle patiënten”