in ,

Pasgeborenen worden gescheiden van ouders voor COVID-19-tests en vaccinatie als Bill zijn zin krijgt

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

  • In een GatesNotes-post van 30 april 2020 stelt Bill Gates dat hij vermoedt dat “het COVID-19-vaccin deel gaat uitmaken van het routine immunisatieschema voor pasgeborenen”
  • De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie bevelen aan dat pasgeborenen binnen de eerste 48 uur tweemaal op COVID-19 worden getest en gescheiden van moeders met een bevestigde of vermoede SARS-CoV-2-infectie
  • Er zijn in de VS vanaf 2 april 2020 slechts drie pediatrische sterfgevallen als gevolg van vermeende COVID-19-ziekte gemeld
  • Het is bewezen dat vroege scheiding tot ver in de volwassenheid emotionele en neurobiologische problemen veroorzaakt
  • Fase 1-proeven bij mensen zijn begonnen voor een paar verschillende COVID-19-vaccins. In de Moderna-studie ontwikkelde een van de proefpersonen koorts “van meer dan 103 graden Fahrenheit, viel flauw en meldde zich” zieker dan ooit tevoren “te voelen na zijn tweede dosis

De Bill & Melinda Gates Foundation is de grootste financier van vaccins ter wereld en, volgens Gates, overschaduwt de inspanning van COVID-19 vaccinatie “alles waar we ooit aan hebben gewerkt.”

Inderdaad, Gates dringt aan op verplichte COVID-19-vaccinatie – en investering in die vaccins – is historisch ongekend.In een 30 april 2020, GatesNotes post, 2 , 3 Gates zegt zelfs hij “verdachte [s] de COVID-19 vaccin zal deel uitmaken van de routine pasgeboren immunisatieschema worden.”

Met andere woorden, een nieuw vaccin dat je DNA en RNA verandert – waardoor je lichaam verandert in een antigeenproducerende fabriek – zal aan pasgeborenen worden gegeven, als Gates zijn zin heeft.

Wat zou er mis kunnen gaan? Als de geschiedenis ons iets zegt, weten we dat zo ongeveer alles fout kan of zal gaan als de CDC het COVID-19-mRNA-vaccin verplicht stelt volgens het schema voor pasgeboren vaccins.

Gezien het overgrote deel van de sterfgevallen door COVID-19 bij ouderen, waarom zouden baby’s, die de absoluut laagste risicogroep zijn, in de eerste plaats verplichte vaccinatie tegen COVID-19 nodig hebben?

Er zijn absoluut geen aanwijzingen dat het vaccineren van baby’s zou voorkomen dat ze het virus verspreiden als ze geïnfecteerd zijn, of een levenslange immuniteit ontwikkelen.

Lees verder bij de bron: mercola.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zorgpremie

Wie betaalt de Coronarekening? De zorgpremie staat al bovenaan!

vaccin 1566027667

Zeker weer toeval: Europese Commissie kwam vlak voor coronacrisis met dit 10 stappenplan voor vaccinatie