in , ,

Pedomiljonair Epstein’s rechterhand is spoorloos verdwenen

Zo werkt dat…

Het onderzoek naar ‘pedomiljonair' wordt gewoon doorgezet, ondanks zijn overlijden. Epstein pleegde afgelopen zaterdag vermoedelijk zelfmoord in zijn cel.

Nummer één op de handlangerslijst van Epstein? Zijn rechterhand en eveneens steenrijke Ghislaine Maxwell. Ze blijkt alleen onvindbaar, weet De Volkskrant.

Haar kennissenkring vindt z'n weg tot in de hoogste regionen van de Amerikaanse zakelijke en politieke elite. Nu Epstein dood is, zou zij zomaar degene zijn die de kan opentrekken.

Volgens een aantal vermeende slachtoffers van Epstein, speelde de 57-jariger Maxwell namelijk een sleutelrol in het ronselen van meisjes die de miljardair in zijn seksuele behoeftes moesten voorzien.

Epstein werd tien jaar geleden al veroordeeld voor seksueel misbruik, maar kwam er toen met een zeer gunstige deal vanaf.

Maxwell heeft vanaf dat moment alle aantijgingen stellig ontkent. Toch zag ze de bui in 2016 opnieuw hangen: ze verkocht haar vijf verdieping tellende penthouse in New York (met een waarde van vijftien miljoen dollar) en verdween van de aardbodem.

Volgens haar advocaat zou ze in verblijven, zonder vaste verblijfplaats. Tot op de dag van vandaag….

Lees verder bij de bron: wnl.tv

Photo by trendingtopics


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Krijtinjecties in de stratosfeer om opwarming van de Aarde tegen te gaan

Amsterdam onder GroenLinks: 35.000 ton(!) extra CO2-uitstoot