in , , , ,

Peer-reviewed onderzoek: 8x meer risico op miskraam na COVID-19 vaccinatie

In een nieuwe peer-reviewed Rapid Communication, gepubliceerd in Science, Public Health Policy & the Law, melden wetenschappers verbonden aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van de School of Population Health van de Universiteit van Auckland dat het Amerikaanse een ernstige fout heeft gemaakt in zijn eigen rapport over de vraag of leidt tot spontane abortussen bij gebruik tijdens de zwangerschap. schrijft James Lyons-Weiler.

Drs. Simon Thornley en Aleisha Brock melden:

“…het invloedrijke CDC-gesponsorde artikel van Shimabukuro et al. (2021) dat gebruikt wordt om dit idee te ondersteunen, biedt bij nader inzien weinig zekerheid, vooral voor degenen die in de vroege zwangerschap blootgesteld worden. De studie presenteert ten onrechte geruststellende statistieken met betrekking tot het risico van spontane abortus in de vroege zwangerschap, omdat de meerderheid van de vrouwen in de berekening werd blootgesteld aan het mRNA-product nadat de uitkomstperiode was vastgesteld (20 weken zwangerschap).”

De auteurs voeren vervolgens hun eigen herevaluatie uit en schatten dat onverwachte zwangerschapsafbrekingen in feite 7-8 keer meer voorkwamen bij gevaccineerde zwangere vrouwen dan het percentage in de basislijn gedurende dezelfde periode.

Het rapport, dat peer-reviewed werd beoordeeld met behulp van een geblindeerd beoordelingsproces waarbij de auteurs niet op de hoogte waren van de identiteit van de beoordelaars, is een van een groeiend aantal rapporten en studies van academische onderzoekers die vinden dat de studies en rapporten van officiële bronnen gebreken vertonen, frauduleus zijn, of vol zitten met onaanvaardbare fouten.

Het artikel bevat een nota van SciPub Editor-in-Chief Dr. James Lyons-Weiler die de lezer eraan herinnert dat Dr. Shimabukuro, de auteur van het gebrekkige rapport, ook geen enkel signaal van myocarditis heeft ontdekt in zijn analyse van gegevens uit een ander systeem (de Vaccine Safety ) in een rapport aan het HHS Advisory Committee on Immunization Practices en in zijn rapport aan het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC).

Myocarditis is een medische aandoening die nu bij de FDA bekend is als een risico dat moet worden meegedeeld aan mensen die COVID-19 vaccinaties krijgen.

Science, Public Health Policy & the Law is een officiële publicatie van het Institute for Pure and Applied Knowledge, Public Health Policy Initiative (IPAK PHPI) dat peer-reviewed studies, rapporten en analyses publiceert over de wanverhouding tussen wetenschap, , de medische praktijk en de wet.

Hetzelfde tijdschrift publiceerde een overzicht met kritiek op de COVID-19-rapportagepraktijken van de CDC, waarvan nu bekend is dat ze naar boven toe vertekend zijn als gevolg van een aantal belangrijke factoren, waaronder een onaanvaardbaar hoog percentage vals-positieven bij het gebruik van PCR-tests om COVID-19 te diagnosticeren en om de doodsoorzaak vast te stellen bij personen die al dan niet een -CoV-2-infectie hebben.

Zij publiceerde onlangs ook een analyse van het CDC's adverse events reporting system (VAERS) waaruit bleek dat er meer sterfgevallen waren gemeld in de maanden na de start van het COVID-19 vaccinatieprogramma dan in alle jaren dat VAERS gegevens verzamelde, voor alle vaccins samen.

Citation: …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De samenleving dondert in elkaar, dé “bijwerkingen” worden zichtbaar, … 

Forse oversterfte in Nederland 2021: Hoevelen zijn vaccinatie-slachtoffers?