in

Pentagon UFO-rapport noemt ontdekking van ‘buitenaardse voertuigen die niet op deze aarde zijn gemaakt’

25894720230 4cb61cab18 b ufo

Een explosief UFO-rapport in de New York Times vermeldt “buitenaardse voertuigen die niet op deze aarde zijn gemaakt” en onthult dat het Pentagon in 2012  het UFO-kantoor niet ontbond, zoals eerder werd begrepen.

Nu we weten dat het bestaat, verwachten Amerikaanse senatoren dat de geheime UFO-eenheid van het Pentagon om de zes maanden een aantal van haar bevindingen openbaar maakt, aldus de New York Times.

The Times meldde ook dat een adviseur van het bureau de functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Defensie informeerde over een aantal ongelooflijke ontdekkingen, waaronder items die zijn opgehaald uit ‘niet van de wereld afkomstige voertuigen die niet op deze aarde zijn gemaakt’.

The Times zei dat hoewel het Pentagon beweerde dat het zijn UFO-kantoor had ontbonden, de afdeling in werkelijkheid gewoon van naam veranderde en verhuisde, en een rapport van de Amerikaanse Senaatscommissie suggereert dat het naar verwachting elke zes maanden wat informatie openbaar zal maken.

HuffPost-rapport: het belangrijkste doel is geen buitenaardse ruimteschepen, maar iets veel dichter bij huis: om te zien of verstorende waarnemingen – waaronder enkele van het leger – eigenlijk geavanceerde technologie zijn van rivaliserende landen.

Het Times-rapport verwijst ook naar mogelijke artefacten van UFO-crashes, onder vermelding van de voormalige leider van de Senaat, Harry Reid (D-Nev.).

‘Nadat ik dit had onderzocht, kwam ik tot de conclusie dat er berichten waren – sommige waren inhoudelijk, andere niet zo inhoudelijk – dat er feitelijk materiaal was dat de overheid en de particuliere sector in hun bezit hadden’, vertelde hij de krant.

Astrofysicus Eric W. Davis, die onderaannemer en adviseur van het Pentagon is geweest, vertelde de krant dat hij het ministerie van Defensie in maart op de hoogte had gebracht van de ‘voertuigen die niet op deze aarde zijn gemaakt’.

Hij zei dat hij een aantal materialen heeft onderzocht en concludeerde “we konden het niet zelf maken”.

Senator Marco Rubio (R-Fla.) Gaf ook aan bezorgd te zijn en veronderstelde dat UFO’s geavanceerde technologie van buitenlandse naties zouden kunnen zijn.

“Er vliegen dingen over onze militaire bases en plaatsen waar we militaire oefeningen uitvoeren, en we weten niet wat het is, en het is niet van ons”, vertelde Rubio, waarnemend voorzitter van het ….

Lees verder bij de bron: worldunity.me

Photo by Amanclos cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
corona 1

De oorlog tegen de mensheid

halal 1559398531

NVWA verbiedt halal slacht door gebrekkige coronaregels, slachterijen boos en stappen naar de rechter