in , ,

Permanente verarming Nederlandse volk: Staatsschuld stijgt met iedere immigrant bijna 80.000 euro

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Het Duitse Centrum voor Europees Economisch Onderzoek (ZEW) heeft uitgerekend dat iedere immigrant de staatsschuld op de langere termijn met 79.000 euro doet stijgen. Ter vergelijk: het tekort bij Duitse autochtonen ligt op slechts 3100 euro per persoon. De bevindingen van het ZEW staan dus haaks op de totaal ongefundeerde beweringen van veel politici dat de massa zo goed voor onze zou zijn. Een simpel rekensommetje: als ‘slechts’ 200.000 migranten toelaat, dan stijgt de staatsschuld met maar liefst € 15,8 miljard – en dan hebben we het nog niet eens over de jaarlijkse onderhoudskosten, omdat het leeuwendeel tot in lengte van decennia van uitkeringen en toeslagen zal leven. ‘We worden allemaal armer,’ constateerde de Duitse topeconoom Hans-Werner Sinn, hoofd van het Ifo-Instituut, dan ook.

Immigratie verergert staatsschuldencrisis

De al jaren durende euro/banken/staatsschuldencrisis wordt fors verergerd door de massale immigratie, en is al lang niet meer met bezuinigingen en het verhogen van de belastingen op te lossen, zo stelt Sinn. , Ierland, Italië, en hebben bij elkaar een dikke € 2 biljoen schuld. ‘Wie moet dat betalen?’ vraagt de Duitse econoom zich af. ‘Het geld is op.’

Dat dit tot een enorme crash zal leiden staat inmiddels buiten kijf. De vraag is alleen wanneer deze komt. De Duitsers staan garant voor maar liefst € 533 miljard zuidelijke schulden, dus die gaan dan eveneens het schip in – en met hen heel Europa.

Tot nu toe lukt het de schuldenlanden nog steeds om met nieuwe kredieten hun oude schulden af te lossen, maar over hooguit een paar jaar zal het plafond zijn bereikt. Dan moet er hoe dan ook een omvangrijk deel van de nooit meer af te lossen schuldenlast worden geschrapt, en daar gaan vooral de Noord Europese landen –met en Nederland voorop- zwaar voor bloeden.

Ook financieel zijn migranten geen oplossing, maar loden last

Wie gelooft dat het binnenlaten van miljoenen migranten het probleem van de verouderende bevolking –waardoor steeds minder jongeren voor steeds meer ouderen moeten werken en betalen- oplost, vergist zich gruwelijk. Zelfs bij de migranten die hier al vele jaren zijn is de werkeloosheid minstens twee keer zo hoog als het gemiddelde. Van de nieuwe migranten blijkt maar 7% een school op opleiding te hebben voltooid. Tienduizenden kunnen niet eens lezen of schrijven.

Tal van experts hebben al gewaarschuwd dat het overgrote deel van hen nooit aan het werk gezet kan worden, àls ze dat al willen, aangezien het om minimaal 90% economische vluchtelingen gaat die enkel naar Europa zijn gekomen vanwege de hoge uitkeringen en goede sociale voorzieningen.

Bezuinigen op eigen volk om immigratie te betalen

De Europese overheden zullen ongetwijfeld wijzen op het licht stijgende BNP als gevolg van de massa immigratie, maar dat komt enkel omdat er meer geconsumeerd wordt en de veel meer geld uitgeeft aan migranten. Dat moet natuurlijk wel ergens vandaan komen, en dat gebeurt door de tekorten en staatsschulden fors te laten stijgen.

Dat is tevens de belangrijkste reden dat er keer op keer zwaar wordt bezuinigd op de zorg voor met name ouderen en chronisch zieken, en de uitkeringen en toeslagen stap voor stap worden verlaagd, waardoor de onder de autochtone Europese volken ook in het Westen explosief zal gaan stijgen.

Dat de economie cijfermatig zal groeien zegt dan ook helemaal niets over onze koopkracht en welvaart, die juist gestaag verder zullen dalen, zodat steeds meer mensen, ook werkenden, almaar minder te besteden zullen hebben en in grote financiële problemen dreigen te komen.

Staatsschuld explodeert, permanente verarming het gevolg

Het ZEW berekende op grond van alle cijfers en statistieken dat iedere immigrant de staatsschuld op lange termijn met € 79.000,- laat stijgen, tegen slechts € 3100,- voor een autochtone . Zelfs de zogenaamde tweede generatie, van wie verwacht wordt dat ze ‘ingeburgerd’ of ‘geïntegreerd’ zijn, levert nog een minus van € 44.100,- per persoon op. (1) Als Nederland ‘slechts’ 200.000 migranten toelaat, dan stijgt de staatsschuld met maar liefst € 15,8 miljard.

 

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland, een kapot genivelleerd land aan de Noordzee

EU heeft plan om vrije informatievoorziening de nek om te draaien