in ,

Petitie: Hou belastingpoet slurper Peter R. de Vries van ons netvlies

We weten dat gasten bij talkshows als Pauw en De Wereld Draait Door per keer dat ze opdraven ten minste € 1750,- aan krijgen voor ongeveer 10 minuten spreektijd. Dat is ongeveer € 10.500,- per uur. De afgelopen 4 jaar is Peter R. de Vries zo’n 220 keer aangeschoven bij dergelijke programma’s om achteraf dingen te duiden die hij uiteraard al ruim van tevoren wist maar nooit uitsprak. We kunnen een paar uitzendingen gemist hebben, maar een kniesoor die daar op let.

Al met al zijn we er van overtuigd dat er leukere manieren zijn om onze belastingpoet over de balk te smijten (zoals criminelen afkopen en de bonnetjes kwijt raken, kastelen van particulieren restaureren, de kas van de Daklozenkrant spekken et cetera), en eisen dan ook dat er mensen met daadwerkelijk verstand van zaken worden uitgenodigd door de aartsluie belmiepen van de meer dan 30 koppige “redacties” die voornoemde programma’s rijk zijn.

Help ons mee om er niet alleen voor te zorgen dat uw centen nuttiger worden besteed, maar ook om de algehele kwaliteit van praatprogramma’s te verbeteren en de redacties wakker te schudden om zodoende hun grachtengordel-rolodex eens grondig te herzien. Bewijs jezelf en ons een dienst, en teken de petitie en/of Like deze Facebookpagina!

Lees verder via ikwasinharen.nl.

Photo by Marco Raaphorst


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Propaganda in de kranten: Nederlands gezin supergelukkig

Kan de Politie misdaad werkelijk al zien aankomen via 100.000 camera’s, sensoren en databanken?