in , , , , ,

Pfizer test nu gewoon openlijk giftige vaccins op zwangere vrouwen

julientromeur / Pixabay

De vaccinindustrie heeft een punt bereikt waarop ze niet langer twijfels heeft over het testen van nieuwe vaccins op gezonde, zwangere vrouwen – en het aan de wereld aankondigen alsof het niets uitmaakt!

Als onderdeel van een nieuwe landelijke studie rekruteert vaccingigant Pfizer 650 gezonde, zwangere vrouwen tussen de 18 en 49 jaar en met een zwangerschapsduur tussen 24 en 36 weken om zich aan te melden voor een experimenteel vaccin voor RSV of respiratoir syncytieel virus.

Volgens de officiële website van de Amerikaanse National Library of Medicine is Pfizer de sponsor van het onderzoek en het doel is om te zien hoe het experimentele vaccin voor RSV de gezondheid van ongeboren baby’s beïnvloedt, zowel goed als slecht.

“De SAVVY-studie beoordeelt de veiligheid van een RSV-vaccin voor gezonde zwangere vrouwen”, leest een deel van de descriptor die Pfizer aan dit onderzoeksproject heeft toegewezen.

“De studie zal ook de respons van het immuunsysteem op een enkele studie-injectie meten om de rol te evalueren die het vaccin voor onderzoek mogelijk kan spelen bij de bescherming van de gezondheid van een baby,” legt het verder uit.

RSV is “een relatief milde, verkoudheid-achtige ziekte die binnen een week of twee verdwijnt – hebben we er ECHT een vaccin voor nodig?

Pfizer test niet slechts één maar vier verschillende experimentele vaccins voor RSV, waarvan sommige aluminiumhydroxide bevatten, een dodelijk neurotoxine dat gekoppeld is aan het veroorzaken van het Gulf War Syndrome (GWS).

De gezonde, zwangere vrouwen die ermee instemmen deel te nemen aan het onderzoek van Pfizer, ontvangen een van deze vier experimentele RSV-vaccins of een placebo, “met of zonder onze aluminiumhydroxide,” geeft de studie aan.

Deze aanstaande moeders zullen worden geïnstrueerd om “hun temperatuur en eventuele zwelling of roodheid van de vaccinatieplaats gedurende 7 achtereenvolgende dagen thuis te registreren in een elektronische dagboek (e-dagboek) vanaf de dag van vaccinatie,” onthullen de parameters verder.

Op 88 verschillende testlocaties in 19 verschillende staten, zullen deze vrouwen een jaar lang blijven deelnemen aan de proef na het afleveren van hun baby’s – ervan uitgaande dat deze baby’s overleven – door vijf geplande bezoeken in te gaan, evenals extra bezoeken indien nodig .

Een van de testlocaties, de diagnostische kliniek van Longview in Texas, kondigde met trots haar samenwerking met Pfizer op Facebook aan, wat leidde tot massale terugslag van gebruikers, van wie velen dingen vroegen zoals:

“Wie zou bij zijn gezonde verstand zijn gezonde baby aan een experimenteel vaccin onderwerpen?”

Een ander vroeg:

“Waarom ter wereld zou iemand toestaan dat hun ongeboren kind een proefpersoon wordt ?!”

De diagnostische kliniek van Longview wist de post snel te verwijderen na honderden opmerkingen langs dezelfde lijnen. Een dergelijke terugslag is een indicatie dat steeds meer Amerikanen wakker worden over de misdaden van de vaccinindustrie tegen de menselijkheid, waaronder experimenten met gezonde, zwangere vrouwen om meer van zijn dodelijke vaccins op het publiek te verspreiden.

Het is belangrijk op te merken dat vaccingigant Novavax, in samenwerking met de Bill & Melinda Gates Foundation, een vergelijkbare klinische proef met een RSV F-vaccin heeft uitgevoerd, dat bij 4.600 deelnemers is getest. Met een subsidie van bijna $ 90 miljoen van het Bill & Melinda Gates Fund werd deze proef in juli afgerond.

Misschien is dit allemaal een deel van waar Bill Gates naar verwees tijdens die beruchte TED Talk die hij in 2010 gaf, waarin Gates openlijk toegaf dat vaccins een belangrijk onderdeel zijn van het plan van de globalisten om de wereldbevolking massaal te verminderen in de naam van ” de planeet redden “van” klimaatverandering “en” opwarming van de aarde “.

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foute paniekstudie over opwarmende oceanen alweer geschrapt

Je pensioengeld is niet veilig! Uw pensioen wordt over paar jaar gekort met wel 20 procent!