in ,

‘Plandemic’ Conspiracy Documentary wordt overal gecensureerd – Wat is er zo gevaarlijk aan?

Wat voor soort informatie kan iedereen zo gek maken over ‘Plandemic’, verwijderd van , gecensureerd bij zoekopdrachten op en aan de kaak gesteld door elk mainstream mediakanaal? We hebben het bekeken om erachter te komen.

Een teaserclip van 23 minuten van de ging woensdagavond viraal en scoorde tientallen miljoenen views op meerdere platforms. Er volgde echter al snel een media-uitbarsting, waarbij reguliere media hun ‘factcheckers’ inzetten om hun beweringen te ontkrachten, en en YouTube de verwijderden, daarbij verwijzend naar hun nieuwe regels over Covid-19 ‘verkeerde informatie’.

Maar is ook een veilige manier om interesse te wekken in datgene dat je probeert te censureren – en meerdere exemplaren en versies van ‘Plandemic’ begonnen als paddenstoelen te verschijnen. Dus wie zit erachter en wat zit erin?

Een dokter met een behoorlijke reputatie

Dr. Judy Mikovits is de centrale figuur van ‘Plandemic’, die in feite beweert dat ‘miljardair-octrooi-eigenaren’ de bestrijding van het verhinderen, allemaal in de naam van het dwingen van ‘experimentele vergiften’ op de bevolking in de vorm van vaccins.

De beweringen zijn vrij gewaagd, maar het helpt niet dat Mikovits zelf verre van een onbevooroordeelde bron over het onderwerp is. Ze is al jaren actief in anti-- en marginale kringen, hoewel ze volhoudt dat ze zelf niet ‘anti-vax’ is.

Ooit een actieve …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

https://www.youtube.com/watch?v=NM4Ye9WJogI


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Waar zijn de kritische journalisten en de krtische media???
9 maanden geleden

De enige verklaring is dat de media inclusief youtube, facebook en ggogle in handen zijn van Khazarische maffia. Die doen alles om alle beweringen over corona in leven te houden en alle beweringen van Fauci te ondersteunen. Ook zijn meerdere presentaties van David Icke geblokkeerd.

Het is schandalig dat youtube en facebook uitmaken wat op internet wordt gepresenteerd want het is helemaal niet hun taak. En wat Google doet is natuurlijk ook schandalig om van iedereen het iP adres en de sites die zijn bekeken bij te houden. Het is hard nodig dat burgers zich organiseren en zelf alternatieve sites opzetten …

En dan nog iets: hoe is het mogelijk dat een Bill Gates die nota bene diverse patenten van het Covid virus op zijn naam heeft (via subsidies aan diverse labs) nu zo vurig aandringt om mensen gedwongen te vaccineren. Deze Khazarische j**d is openlijk aanhanger van een kleinere wereldpopulatie, heet 500.000 kinderen in Afrika gevaccineerd met rotzooi waardoor kinderen ziek werden of onvruchtbaar, sponsort de WHO, sponsort het RIVM en heeft groot geinvesteeerd in allerlei bedrijven die een vaccin ontwikkelen tegen Covid. Deze krankzinnige idioot met extreem veel geld hoort in een gekkenhuis, maar loopt voorlopig nog steeds vrij rond.

Deze wereld is nog steeds dood ziek … en dan bedoel ik niet door het corona virus …

Wilma
9 maanden geleden

Het wordt hoog tijd voor een wereldwijde revolutie tegen de rijken op aarde die niets anders willen dan ons vernietigen en tot slaaf maken

Italiaanse leider kraakt ‘valse Corona cijfers’: 25K stierf niet, het is een manier om een ​​dictatuur op te leggen

Corona: vals alarm met enorme gevolgen? Volgens ‘Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wel’