in ,

‘Plandemic’ Conspiracy Documentary wordt overal gecensureerd – Wat is er zo gevaarlijk aan?

Wat voor soort informatie kan iedereen zo gek maken over ‘Plandemic', verwijderd van YouTube, gecensureerd bij zoekopdrachten op en aan de kaak gesteld door elk mainstream mediakanaal? We hebben het bekeken om erachter te komen.

Een teaserclip van 23 minuten van de documentaire ging woensdagavond viraal en scoorde tientallen miljoenen views op meerdere platforms. Er volgde echter al snel een media-uitbarsting, waarbij reguliere media hun ‘factcheckers' inzetten om hun beweringen te ontkrachten, en en YouTube de verwijderden, daarbij verwijzend naar hun nieuwe regels over Covid-19 ‘verkeerde informatie'.

Maar is ook een veilige manier om interesse te wekken in datgene dat je probeert te censureren – en meerdere exemplaren en versies van ‘Plandemic' begonnen als paddenstoelen te verschijnen. Dus wie zit erachter en wat zit erin?

Een dokter met een behoorlijke reputatie

Dr. Judy Mikovits is de centrale figuur van ‘Plandemic', die in feite beweert dat ‘miljardair-octrooi-eigenaren' de bestrijding van het coronavirus verhinderen, allemaal in de naam van het dwingen van ‘experimentele vergiften' op de bevolking in de vorm van vaccins.

De beweringen zijn vrij gewaagd, maar het helpt niet dat Mikovits zelf verre van een onbevooroordeelde bron over het onderwerp is. Ze is al jaren actief in anti-- en marginale kringen, hoewel ze volhoudt dat ze zelf niet ‘anti-vax' is.

Ooit een actieve …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

https://www.youtube.com/watch?v=NM4Ye9WJogI


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Italiaanse leider kraakt ‘valse Corona cijfers’: 25K stierf niet, het is een manier om een ​​dictatuur op te leggen

Corona: vals alarm met enorme gevolgen? Volgens ‘Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wel’