in ,

Plasticbelasting en andere heffingen: de EU-belastingbetalers mogen gaan betalen …

Het is een dubbele brutaliteit: eerst legt de gigantische programma´s op –gefinancierd uit belastingen en kredietopnames – waarvoor uiteindelijk de nettobetalers moeten opkomen; natuurlijk vooral .

En dan moet de latere “tegen-financiering” plaatsvinden door plaatsvervangende belastingen, die eveneens opgebracht moeten worden door de EU-burgers (dus opnieuw door Duitsland als economisch sterkste land van ). Onder de geplande concepten bevindt zich ook een “plasticbelasting”.

De logica achter het nu opgeroepen “”-programma is dezelfde als bij de “Green Deal” en de biljoenen kostende krankzinnige klimaatideeën van Ursula : de EU probeert met zulke, haar budget ver te boven gaande, gigantische projecten via de achterdeur een fiscale unie af te dwingen: de begrotings- en belastingsoevereiniteit.

Want wanneer een groot deel van de nationale belastinginkomsten op een bepaald moment sowieso in Brussel terechtkomt en van daaruit met de schenkkan aan opportune prestigeprojecten wordt weggegooid, dan kan de EU – zo stellen zich de EU-bureaucraten dat zich in ieder geval voor – de belastingen tegelijk maar beter zelf heffen.

De herfinanciering van nieuwe situationeel bepaalde noodzaken zoals het huidige opbouwfonds, die uiteindelijk alleen maar nog een enorme vermogensverdeling van de rijke landen naar het geruïneerde Zuid-Europa betekent, brengt dan krankzinnige ideologische ideeën zoals het belasten van plastic (respectievelijk plastic afval) in het spel – wat op zijn beurt de landen met de grootste en het grootst aantal inwoners het meest belast, dus:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Geheime stukken VS: Nederland had niets te zeggen over opgeslagen kernwapens

blank

Noodwet: RIVM mag voor coronabestrijding ‘tijdelijk’ GSM zendmastdata gebruiken