in

Poetin houdt toespraak op 21 april die ‘belangrijkste politieke gebeurtenis’ en ‘boodschap voor een nieuw tijdperk’ zal zijn

Victoria_Borodinova / Pixabay

De Russische president Vladimir Poetin bereidt zich naar verluidt voor op een belangrijke toespraak waarin hij het startschot voor een “nieuw tijdperk” zal afvuren en een andere visie zal uiteenzetten voor de toekomst van zijn land wanneer de -pandemie afneemt.

De voorzitter van de Russische Senaat, Valentina Matvienko, vertelde verslaggevers dinsdag dat de toespraak antwoorden zou geven op een aantal uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd.

“Dit zal een boodschap zijn voor een nieuw tijdperk”, zei ze. “Maar tegelijkertijd, zoals altijd, zullen actuele kwesties worden aangepakt, zullen focussen worden gedefinieerd en zullen directe instructies worden gegeven.”

Matvienko voegde eraan toe dat “in de huidige moeilijke omgeving waarmee de wereld wordt geconfronteerd, die veel obstakels met zich meebrengt voor landen waaronder ”, de toespraak “het belangrijkste politieke en openbare evenement” zou worden.

Poetin zal op 21 april spreken met het nationale parlement, dat zowel de Senaat als het lagerhuis, de Staatsdoema, omvat.

Woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, onthulde maandag dat de jaarlijkse boodschap persoonlijk zal worden overgebracht, te midden van een versoepeling van sociale afstand. regels voor werkplekken in het hele land.

“De rest van de details wordt uitgewerkt”, voegde hij eraan toe.

Tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum in januari waarschuwde Poetin dat de pandemie van het landen ertoe aanzette om boven hun middelen te lenen en de deed toenemen.

Het verhogen van de schuldenlast, zei hij, was een achterhaalde manier om groei te stimuleren. “Als het probleem 20 of 30 jaar geleden kon worden opgelost door middel van het stimuleren van macro-economisch beleid, hebben deze mechanismen vandaag hun grenzen bereikt”, zei de president.“

In de afgelopen 30 jaar zijn de reële inkomens van mensen die in de meeste ontwikkelde landen wonen, gestagneerd, terwijl de kosten van onderwijs en gezondheidsdiensten zijn gestegen.

Miljoenen mensen, zelfs in rijke landen, zien niet langer het vooruitzicht om hun inkomen te verhogen, ‘ voegde Poetin …..

Lees verder bij de bron: Worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay

Het coronavirus bestaat niet en covid-19 is de griep

Mobile Phone Android Apps Phone  - TheDigitalWay / Pixabay

Big Brother Google beschuldigd van volgen van elke actie Android-gebruikers zonder toestemming