in , , , ,

Poetin: “Smart Technology is een Nieuwe Wereld Orde plot om onze levens te kunnen controleren”

De gemiddelde Amerikaanse huis is nu opgetuigd als een maximaal beveiligde gevangenis met bewaking in elke kamer die opneemt van wat je allemaal zegt en doet.

SMART-technologie is een instrument dat wordt gebruikt door de Nieuwe Wereld Orde om u en ik te kunnen bespioneren. We moeten heel voorzichtig zijn met hoeveel SMART Technologie we in ons leven toelaten, aldus de Russische president Vladimir Poetin.

Het “geniale” van de Nieuwe Wereld Orde surveillance project ligt in het feit dat “consumenten zijn opgelicht in het betalen uit eigen zak voor instrumenten die hun zelf en familie bespioneren”, zei Poetin tegen een reisgroep in Kremlin vorige week.

“De gemiddelde Amerikaanse huis is nu opgetuigd als een maximaal beveiligde gevangenis met bewaking in elke kamer die opneemt van alles wat je zegt en doet.”

Samsung heeft toegegeven dat de slimme ’s elk woord van klanten opneemt , en dat ze deze opnames sturen naar een niet nader genoemde diensten van derden.

Televisies en koelkasten zijn de meest voorkomende huishoudelijke apparaten met ingebouwde wi-fi SMART-technologie. Maar er zijn nog veel meer onschuldig lijkende huishoudelijke apparaten die steeds populairder worden en ze kunnen allemaal worden gebruikt om ons te kunnen bespioneren – de vaatwasser, broodrooster, en een koffiezetapparaat in uw keuken, de wasdroger voor uw wasgoed, de wekkerradio in uw slaapkamer, de thermostaat, garagedeuropener, veiligheid alarmen, en deursloten. Al deze apparaten, met name de modernere apparaten ervan bevatten een systeem om ons te kunnen bespioneren.

Poetin heeft een gewoonte om buitenlandse groepen te ontmoeten en te begroeten in het Kremlin waneer zijn drukke agenda het toelaat, er werd voornamelijk gesproken over ernstige winterweer en de groeiende dreiging van slimme technologie in ons dagelijks leven.

Caroline DuBois van Raleigh uit North Carolina zei dat Poetin zeer warm en vriendelijk was en hij sprak veel beter Engels dan dat er word beweerd. ‘Ik vroeg hem wat advies van wat ik in huis zou moeten nemen. Hij zei dat ik heel voorzichtig moest wezen met deze SMART Technologie.’

Het is beter zo weinig mogelijk apparaten in huis te nemen die in verbinding staan met het . Maar ze zijn zonder twijfel steeds populairder en worden ons opgelegd op vaak wel heel kwetsbare wijze, aan de manier hoe consumenten denken, “Het is gemakkelijk om ze in huis te hebben, het bespaard tijd uit etc.”. Maar gaat het er daadwerkelijk om hoeveel tijd het ons bespaard, of laten wij ons liever bespioneren door de elite?

 

Lees verder bij de Bron: Nieuws Ontmaskerd


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
5 jaren geleden

Je moet een phone ook niet in de Eu kopen. Die zijn allemaal geselecteerd.
Er blijven nog genoeg landen over. Bovendien moet je Phone gepast gebruiken. En na gebruik uitzetten

Vluchtelingen meteen ingeschreven bij voedsel- en kledingbank

Rutte: insinuaties MH17 doofpot beneden de gordel