in , , , ,

Polio-achtige ziekte verspreidt zich en de dader lijkt een vaccin te zijn

Artsen en wetenschappers zeggen dat ze verbijsterd zijn over een vreemde mysterieuze die de natie bezighoudt en beweren dat ze geen idee hebben wat de oorzaak is. Maar het meest voor de hand liggende antwoord is vaccins.

Bekend als acute flaccid myelitis, heeft de ziekte zich de afgelopen jaren langzaam maar gestaag verspreid over de , met symptomen die erg op lijken. In feite beschreef de moeder van een van de slachtoffers van deze ziekte het in één media-outlet als “polio van onze generatie”.

Acute flaccid myelitis wordt gekenmerkt door plotselinge en ernstige ontsteking in het ruggenmergweefsel, die de nek, het gezicht of het middenrif van een persoon, evenals de longen, kan verlammen. Deze symptomen lijken niet alleen op polio, maar ze zijn ook kenmerkend voor zowel meningitis als het Guillain-Barré-syndroom.

Hoewel nog steeds als zeldzaam beschouwd, neemt acute flaccid myelitis of AFM toe. Het verschilt van polio doordat het meestal toeslaat in de late zomer of vroege herfst, en om een ​​aantal vreemde redenen een piek lijkt te hebben tijdens even genummerde jaren, wat betekent dat het aantal gevallen in 2020 waarschijnlijk groter zal zijn dan dat van 2019.

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waren er 120 bevestigde gevallen van AFM in 2014, terwijl er in 2015 slechts 22 gevallen waren. In 2016 steeg dit aantal terug tot 153 en daalde het in 2017 opnieuw tot 37. Vorig jaar in 2018 steeg dat aantal opnieuw, dit keer tot een piek van 236 gevallen.

“Ik kan geen enkele ziekte bedenken die dit patroon heeft dat we zien, met moderne laboratoriumdiagnostiek die er niet uitkomt”, zegt dr. Nancy Messonnier, directeur van het National Center for Immunization and Respiratory Diseases van het CDC.

Het CDC heeft sindsdien een task force gevormd bestaande uit 17 neurologen, kinderartsen en epidemiologen, evenals andere medische experts van gezondheidsafdelingen en academische ziekenhuizen verspreid over 10 staten, om te onderzoeken wat de oorzaak van AFM zou kunnen zijn. Deze inspanning wordt gedeeltelijk gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, evenals door de National Institutes of Health.

Wanneer zal het volk eindelijk wakker worden en stoppen met het vergiftigen van hun kinderen met gevaarlijke vaccins?

Het is echter onwaarschijnlijk dat deze CDC-taskforce tot eerlijke conclusies komt over de aard van de AFM, gezien hoe de CDC de olifant nooit zou durven aanraken in de ruimte die bekend staat als bij kinderen.

Hoewel al wordt gemeld, althans in andere landen, dat orale poliovaccins uitbraken van polio-achtige ziekten veroorzaken, wat in feite gewoon een andere naam is voor AFM, claimt de CDC nog steeds onwetendheid hierover.

Wat interessant is aan AFM is dat het ook wordt aangeduid als niet-polio acute flaccid verlamming, of NPAFP, die enkele jaren geleden zich snel over Californië verspreidde. Toen die specifieke uitbraak van NPAFP werd gemeld, werd vastgesteld dat de enige mensen die erdoor werden getroffen, degenen waren die waren gevaccineerd met poliovaccins.

Gezondheidsautoriteiten ontkenden snel elk verband tussen poliovaccins en NPAFP, en gingen zelfs zo ver dat ze het woord ‘niet-polio' in de titel van deze mysterieuze ziekte plaatsten. Maar het bewijs sprak voor zich en onthulde dat poliovaccins de grootste link waren tussen alle gerapporteerde gevallen van NPAFP.

“Ik wed dat deze ziekte gerelateerd is aan de vaccins die ze deze kinderen geven”, schreef een commentator bij WND in reactie op het nieuws, en speculeerde over het voor de hand liggende.

“Een Italiaans team van wetenschappers heeft menselijke kankercellen geïsoleerd in MMR-vaccins. Het begint erop te lijken dat die Agenda 2030-complottheorieën misschien waar zijn. ”

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Algehele controle drift of handig? Schuldenwijzer zet eerste stap naar totaaloverzicht schuldinformatie

De EU is bezig met een groot project waar je nog nooit van hebt gehoord