Politici minachten Nederlandse bevolking: NL referendum Associatieverdrag met Oekraine genegeerd

Nou, tot zo ver weer het democratisch gehalte in Europa. De EU wil een associatieverdrag met Oekraïne en de Nederlandse overheid moet en gaat daar dan uiteraard in mee. Dat de Nederlandse bevolking een tegen-referendum heeft afgedwongen is volstrekt onbelangrijk, het is nu namelijk officieel: Het EU associatieverdrag met Oekraine is feit, Kiev viert feest. Griekenland heeft als laatste (!) land het verdrag geratificeerd en per 1 januari is het associatie en vrijhandelsverdrag(!) dus officieel van start.

President Porosjenko twitterde onlangs: “EU just informed us that all is ready to launch a free trade zone with Ukraine as of Jan. 1, 2016.”WikiLeaks lekte uiteraard uit Amerikaanse diplomatieke communicatie dat Porosjenko als pro-Westerse Marionet-President werd geïnstalleerd door het Amerikaanse MinBuZa – onder directe regie van Hillary Clinton dus, en dat Porosjenko al sinds 2009 in het geheim werkte als insider in Oekraine voor en namens het VS BuZa. In ieder geval in 2009 was het proces tot toe-eigening van Oekraine dus al in gang. Zie ook de glanzende rol van VVD66ers Hans van Baalen en Guy Verhofstadt om het volk op te hitsen. En nu is het feest dus eindelijk rond, iets om te vieren!

Het afgedwongen Nederlandse referendum werd en wordt dus totaal niet serieus genomen. Er komen sowieso al weinig stemlokalen door bezuinigingsacties van de overheid, en als er onverhoopt toch voldoende Nee stemmen komen, dan weet u nu alvast dat de overheid die Nee gewoon weer negeert. Een meerderheid van het volk is immers van geen enkel belang voor besluitvorming. Compleet conform de 2005 EU grondwet referendum: zoals EU keizer Juncker zei: “If it’s a Yes, we will say ‘on we go’, and if it’s a No we will say ‘we continue’.” De EU kent uiteraard geen Nee.

Dus: Gefeliciteerd weer Nederlanders! Een zoveelste duidelijke nederlaag voor de democratie. U wordt in het geheel niet meer serieus genomen, dat maakt van Nederland helaas een dictatuur. Hoeveel voorbeelden hebben we nog nodig?

Lees verder bij de Bron: Gewoon-Nieuws.nl en Lang Leve Europa!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Henny Groote schreef:

  Achterkamertjespolitiek, straks gaat dit ook zo met het TTIP verdrag, zomaar getekend door Nederland EU zonder enige inspraak.

 2. Sjors schreef:

  Wie nog gelooft in een goede afloop over het referendum – die .”SLAAPT”.
  De Criminelen in Brussel schuiven dit gewoon terzijde.
  Zoets heet “DEMOCRATISCH -besloten !! .
  Burgers pikken dit allemaal.
  Er is maar 1 manier om dit op te lossen :
  de beveiliging in 1 klap uitschakelen -en dan de rest in Brussel.
  Dit is de echte en ook de laatste kans.
  Onze familie heeft dit 73 jaar geleden ook zo uit gevoert.
  Vergeet niet “ Wij zijn opnieuw bezet en monddood gemaakt

 3. Stefan schreef:

  De burger is een oorlog in getrokken. Een ieder die dit instituut kan vernietigen krijgt een beloning. Die lui daar hebben echt schijt aan de democratie.

 4. Anton schreef:

  De Burger heeft totaal geen idee wat voor ratten het zijn die ons er in willen luizen. Met erg veel geld en veel reclame worden u allerlei leugens verteld waarom Brussel u zo graag wil hebben. U stemde eerder a; uit gewoonte – maar doe dit nu met verstand. “Waarom & Waarom niet” = INHOUD raadplegen.
  .
  En als je zoveel middelen in zet – krap dan eens achter je oren. Want dan is er kennelijk iets niet in orde .

 5. Bas schreef:

  De Westerse maatschappij is de weg kwijt – ze hebben de mens uit het systeem gehaald en tot slaaf verheven. Logisch dat ze dus niet kuisteren en de burgers minachten

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: