in

Politici zien steeds vaker complotten in de tweede kamer

2601999508 1f50e163cc alien

Vandaag was weer zo’n dag dat je als rechtgeaarde complotter baalt omdat mainstream aan de haal gaat met jouw ding en dat voor de tweede keer! Was het voorheen een op haar ego getrapte Edith Schippers die een complot zag in de “bonnetjesaffaire” die het dynamische duo Teefje en Opstelten de kop kostten, dit keer was het de beurt aan Emile Roemer die een VVD complot ziet in de rellen in het dorpje Oranje.

Los van het feit of je geloof hecht aan de mogelijkheid dat hij gelijk zou kunnen hebben is het interessant de reacties te zien en te vergelijken met die Big Pharma liefje Schippers kreeg toen de VVD volgens haar de gebeten hond was. Toen ging de oppositie er serieus op in en vroeg om bewijs. Emile daarentegen werd gewoon weggelachen door onder andere Staatssecretaris Dijkhoff. Een gevalletje meten met twee maten dus.

Wanneer we kijken naar de bewering van Emile Roemer:

“Volgens SP-leider Emile Roemer heeft de VVD met opzet gekozen om 700 extra asielzoekers naar Oranje te sturen, omdat daar felle tegenstand werd verwacht. Zo zouden de liberalen willen aantonen dat de toestroom van asielzoekers voor grote problemen zorgt.”

“Dan hebben ze straks een reden om de strengere maatregelen te nemen die ze toch al wilden,’ zegt Roemer tegen De Telegraaf. ‘Dat kan niet anders.”

We hebben de afgelopen twee jaren gezien hoe VVD politici betrokken waren bij corruptie schandaal na corruptie schandaal, dus ethisch bekeken zouden ze in mijn opinie geen enkel probleem hebben om iets dergelijks uit te voeren. Tot zover kan ik nog wel met de gedachtegang van Emile mee. Of het ze het risico op een nieuw schandaal waard is, dat is de vraag.

Wat in ieder geval opvalt is dat complotten van iets dat was voor behouden aan alu hoedjes dragende paranoide complot gekkies nu z’n weg heeft gevonden naar mainstream en we nu dus politici hebben die wanneer het uit komt met het vingertje wijzen en complot schreeuwen.

Of dat een goede zaak is of niet, laat ik graag aan uw oordeel over.

Lees verder bij de Bron: urubin

Photo by kaibara87 cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3eff3883dfe7235d0857b71c 640 euro1

Hierdoor betaald NL-er veel meer dan gemiddeld: Klein clubje verzekeraars domineert Nederlandse zorg

3861299226 33511c47f3 container

Nederlanders die lang wachten op een huurwoning mogen de wooncontainer in