in ,

Politie als voyeur; houdt naturisten met drone in het oog! Willen we deze controle wereld wel?

drone flying under white sky

Rond het naaktstrand van Bredene hebben dit jaar al 29 mensen een boete gekregen voor openbare zedenschennis. Dat cijfer ligt hoger dan de vorige jaren.

Het gaat om mensen die rond het strand naakt in de duinen wandelen of er seks hebben, wat allebei verboden is. De gaat nu extra controleren.

Volgens Koen Meulemans van de Federatie van het Belgisch Naturisme worden er nu meer boetes uitgedeeld, omdat de politie daar ook meer middelen voor heeft.

“… sinds kort hebben ze een professionele drone ter beschikking. Daarmee kunnen ze op ieder moment van de dag over de duinen vliegen en haarscherpe beelden maken om mensen te betrappen, die toch in de beschermde duinen rondlopen of er seks hebben.”

Heerlijk toch, die nieuwe wereld waarin de politie drones inzet om nauwelijks zichtbare overtredingen waar zo goed als niemand last van heeft op te sporen. Het heeft veel weg van met een kanon op een mug schieten.

Dan wel de creepy versie met een duur kanon dat vooral de aan diggelen schiet.

Bredene

Alles bij de bron; DataPanik

Lees verder bij de bron: Privacynieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB strekt tentakels uit en wordt een politieke moloch

De verslaafde wereld: Dealers Pfizer en Moderna verhogen prijzen Covid-vaccin