in ,

Politie faalt en zit nu dus in haar maag met de wildgroei aan pedojagers

Photo by gruntzooki

De in Arnhem heeft zaterdag zes zogeheten pedojagers aangehouden. De mannen zouden een pedoseksueel naar het Sonsbeekpark hebben gelokt om zogenaamd seks te hebben met een minderjarige.

Toen deze aankwam in het park ontstond er een vechtpartij met de pedojagers. Hierbij raakte de vermeende pedoseksueel gewond aan het gezicht.

Dankzij de hulp van een getuige kon de politie ingrijpen. De pedojagers werden gearresteerd omdat ze onnodig geweld zouden hebben gebruikt. Ook hun doelwit moest mee naar het bureau vanwege het afspreken met een minderjarige voor seks.

De politie heeft de laatste tijd steeds vaker te maken met mensen die op eigen initiatief pedoseksuelen opsporen. Veel pedojagers zeggen dit te doen omdat ze vinden dat dit zedenmisdrijf te weinig prioriteit krijgt van de .

Zo werd er onlangs nog een filmpje verspreid van mensen met bivakmutsen op die een hardhandig burgerarrest uitvoerde op grond van artikel 248E.

De politie liet toen Hart van Nederland weten dat:

Lees verder bij de bron: ThePostOnline

Photo by gruntzooki


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Here we go! IMF roept op tot nieuwe Bretton Woods moment

Het echte gevaar van de nieuwe lockdown-cycli