Politie heeft het morele gezag en respect VERSPEELD bij menigeen

Nog altijd kan Sybo Bouius het niet bevatten. De 29-jarige agent werd op een uitgaansavond in Assen doelbewust aangereden door een scooter. De gevolgen zijn enorm: een scheenbeenbreuk én een dubbele kuitbeenbreuk. Verwachte hersteltijd: zes maanden! En terwijl hij op straat lag te creperen van de pijn, braken jonge omstanders uit in gejuich over zijn val.

„Ik weet wat de risico’s in het vak zijn. Wat mij is overkomen, slaat echter alles”, schrijft Bouius tijdens zijn herstel op zijn blog. „Mijn linkeronderbeen was halverwege driekwart gedraaid. De hak van mijn schoen wees naar voren en de neus naar achteren.” Op medeleven van het publiek hoefde hij niet te rekenen. „’Stel je niet zo aan’, hoor ik iemand zeggen. ’Beroepsrisico’, roept een ander.”

En dat gaat écht een stap te ver, vindt de politieman. „Ik hoorde later van collega’s dat jongeren stonden te klappen en te juichen.”

Toch moet het de politie in het algemeen tot nadenken stemmen. Kennelijk wordt gevonden dat de politie er niet meer is voor ons. Zij worden gezien als rucksichtlose bonnenschrijvers om ons geld af te pakken. En nu het publiek feitelijk reageert zoals zij reageren tegen de burger is er voor hen een grens overschreden. Voor de burger is die grens door de politie allang overschreden.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. johan schreef:

  We hebben een sociaal systeem wat na 1945 altijd heeft gewerkt -het zgn. “Rijnlands economisch overleg model – na 11/9 ingeruild voor een asociaal verdien -en Neoliberaal stress model. Geheel volgens de regels van de joodse Econoom Milton Friedman. De mens was in het Rijnlandse economisch model de kern en belangrijkste investering. De huidige mens is nu een economisch object, Gevolg vervreemding – angst en agressie. De oorzaak zit dus bij de politiek -die als een kip zonder kop de VS volgde. De VS cultuur is niet gelijk aan de Europese cultuur. De VS probeert dit systeem ook in andere delen van de wereld – gevolg oorlog

 2. joppo schreef:

  Ach, de politie maakt zich elke dag bij programma s als wegmisbruikers enz volstrekt belachelijk.

  Laten zich voor rot schelden, bedreigen gaan braaf voor elke debiel op de hurkjes, etc etc.

  Dus nu niet jammeren.

 3. Mark schreef:

  .
  Politie gedraagt zich als een stel fascisten.
  En Politie keert zich tegen het eigen volk.
  Misdadige gedragingen keren zich dadelijk tegen deze organisatie

 4. Abramel schreef:

  Politie moet eens nadenken.
  Een paar dagen niet bekeuren, om hun CAO naar wens te krijgen. Oh wat ben ik dan blij, kom op zeg. Getoeter en Files maken, O ja, nu gun ik jullie zeker veel meer geld. Neen, ik gun jullie dat getoeter en files maken als je er maar geen geld bij krijgt, Steur houd je poot stijf !!
  CAO naar wens en ze beginnen weer de nette, Nederlandssprekende, met Nederlands huisadres haar burgers te bekeuren. Een pietluttige bekeuring en het komt nooit meer goed in de verhoudingen.
  Walgelijk.

 5. Michel schreef:

  .
  Politie zijn ‘; heden” …. L A N D V E R R A D E R S…..,,,,, Ze ook nog L A F
  .
  een Organisatie welke continu aan plicht -en ambtsverzuim schuldig maakt
  .
  De Burgers achter de vonden aan zit “als waren die burgers criminelen
  ..
  Dit soort gaf de joden aan bij SiPo. Deze hielenlikkers kregen daar geld voor

 6. Lidia schreef:

  Wordt nu echt tijd voor een speciale behandeling.
  De Rusen zullen de arme en verdrukte Europeanen gaan helpen

 7. Sjors schreef:

  Politie is opgeleid om boetes uit te schrijven – en aangiftes van de burgers te vernietigen -behoudens die van de elite

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: