in ,

Politie in opperste staat van paraatheid: Burgers staan lijnrecht tegenover Kick Out Zwarte Piet

De politieteams in Venlo en Eindhoven verwachten het ergste dit weekend. Zowel de anti-Pieten als de pro-Pieten staan lijnrecht tegenover elkaar bij demonstraties in beide steden.

De politieteams houden rekening met alles en staan in de opperste staat van paraatheid.

Alle ogen zijn gericht op de demonstraties dit weekend. Het hele conflict is de afgelopen jaren helemaal geradicaliseerd en verhard.

Ondanks dat alle Sinterklaasintochten geschrapt zijn dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, besloot KOZP toch te gaan demonstreren. Het was dus wachten op een tegenreactie, en die gaat er dus helaas komen.

KOZP neemt geen genoegen met andere alternatieve vormen van Zwarte Piet, ook Grijze Piet of Stroopwafel Piet vinden ze fout.

Zij willen Roetveegpieten als alternatief, een Grijze Piet zou qua kleur te dicht in de buurt zitten van zwart – nu ben ik zelf kleurenblind en zie ik nauwelijks het verschil tussen beiden, maar het lijken me toch echt twee aparte ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

GroenLinkse islamist ontvangt ruime steunbetuiging van extreemlinkse groepjes

Fors meer schorsingen om wapenbezit op scholen, terwijl schoollocaties dicht waren