in

Politie knokploeg betrapt: Duidelijke videobeelden van wie er begonnen zijn om agressie te vertonen!!

bet1

“Aanval op politie”, kopte de Telegraaf, maar wat ze er niet bij vertelden was dat het een aanval van politie op politie was.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen alert en duiken er nu beelden op waaruit blijkt wie de werkelijke schuldigen zijn aan het politiegeweld in Den Haag.

We berichtten gisteren al over de mislukte false flag operatie op het Malieveld en de bewijzen daartoe stapelen zich nu op.

Het zal ons benieuwen, hoelang het duurt voordat de politie “een reden” heeft bedacht voor de  volgende opname, waarvan ook bewegende beelden zijn (na de fotos).

Wij ontvingen deze van lezer Freddy (dank!) die ons ook eerder heel alert tipte over de opgeblazen drukte op het strand van Scheveningen afgelopen Hemelvaartsdag. Onze overheid verrraad ons!

Je ziet op de volgende beelden hoe “voetbal hooligans” in en uit een politiebusje stappen en zich onder de “echte hooligans” begeven.

Lees verder bij de bron: niburu.co

https://www.youtube.com/watch?v=Aj3TUwvBx2I&feature=emb_title

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marcrutte

Met je coronahelden: geen toeslagen meer voor overwerkende zorgmedewerkers

5g

Stop5GNL gaat in hoger beroep tegen de staat