in

Politie knokploeg betrapt: Duidelijke videobeelden van wie er begonnen zijn om agressie te vertonen!!

“Aanval op politie”, kopte de Telegraaf, maar wat ze er niet bij vertelden was dat het een aanval van politie op politie was.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen alert en duiken er nu beelden op waaruit blijkt wie de werkelijke schuldigen zijn aan het politiegeweld in Den Haag.

We berichtten gisteren al over de mislukte false flag operatie op het Malieveld en de bewijzen daartoe stapelen zich nu op.

Het zal ons benieuwen, hoelang het duurt voordat de politie “een reden” heeft bedacht voor de  volgende opname, waarvan ook bewegende beelden zijn (na de fotos).

Wij ontvingen deze van lezer Freddy (dank!) die ons ook eerder heel alert tipte over de opgeblazen drukte op het strand van Scheveningen afgelopen Hemelvaartsdag. Onze overheid verrraad ons!

Je ziet op de volgende beelden hoe “voetbal hooligans” in en uit een politiebusje stappen en zich onder de “echte hooligans” begeven.

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

8 Comments

Laat een reactie achter
  1. Stelletje teringlijers en dan als politie zijnde klagen dat zij steeds zwart gemaakt worden met de kreet ‘politiegeweld’. HIER is het bewijs, flikkers

  2. Wij waren daar ook, ‘s morgens rond 11.00uur kwamen we aan, bloemen neergelegd bij stadhuis, werd binnen 1 minuut door 2 politieagenten weggehaald. Wij hadden dat gefilmd, politie kwam ons achterna en we moesten de beelden laten zien. Toen duidelijk werd dat ze niet herkenbaar erop stonden, konden we gewoon verder. Deze 2 agenten waren toegankelijk en vriendelijk. We hadden een een fijne middag op ‘t Malieveld, de sfeer was erg relaxed tot ca. 15uur de politie. ME, politie te paard zich nadrukkelijk begonnen op te dringen. Jeetje wat een aantallen en ze provoceerden. Zelfs toen we terugliepen naar onze parkeerplaats, werden we gedwongen gigantisch om te lopen, elk bruggetje was afgezet met ME, achter ons begonnen plotseling waterkanonnen af te gaan, wij begrepen er niets van, waarom? We zijn doorgelopen en huiswaarts gekeerd.
    Ondertussen hadden we al beelden gezien van telegraaf en NOS die totaal niet klopten met onze belevenis. FAKE NEWS! Doorgeefluiken van de corrupte overheid. Mensen het is 1 minuut voor twaalf, blijf opkomen voor onze vrijheid, het is nu of nooit meer!

  3. Beste reageerders. Die politiemensen in burger zijn een aanhoudingseenheid. Zij houden demonstranten aan die bijvoorbeeld vernielingen aanrichten en dergelijke. Dit heeft dus niets met uitlokking te maken. Gewoon een rechtmatige aanhouding!

  4. Daar komt nog bij dat deze politiemensen een vreselijk zware opleiding krijgen en dit financieel niets oplevert, Ook worden ze in hun werk vaak bekogeld etc door de demonstranten en worden ze soms geslagen door collega’s als ze niet herkend worden als ze met hun verdachte door de ME-linies moeten. En dan word je ook nog uitgemaakt voor uitlokker. Alles voor vriend en vaderland! Je zou er mee ophouden toch?

  5. Ach kijk, hetzelfde busje waarin Mitch Henriquez is vermoord. Flextream Den Haag in de bocht. By the way, ze waren toen met z’n vijven. Nr. 2 tm 4 zijn inmiddels vrijgesproken. Nr. 1, de wurger, zit nog thuis zijn cassatie af te wachten. Ze zullen wel wachten op verjaring, krijgt ‘ie een baangarantie mee. Zijn naam is bekend inmiddels…..

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Met je coronahelden: geen toeslagen meer voor overwerkende zorgmedewerkers

Stop5GNL gaat in hoger beroep tegen de staat