in ,

Politie Parijs ontmaskert minderjarige migranten: 96% blijkt meerderjarig

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Van de 229 geretourneerde formele identificaties van “minderjarige” migranten zijn er 216 daadwerkelijk meerderjarig, d.w.z. 96%.

Op zoek naar nieuwe oplossingen heeft de prefectuur van de Parijse politie een innovatief systeem opgezet. De vingerafdrukken van de gearresteerden worden via de Centrale Directie van de Gerechtelijke Politie (DCPJ) en de Directie voor Internationale Samenwerking (DCI) aan de Algerijnse, Marokkaanse en Tunesische autoriteiten toegezonden om hun dossiers te raadplegen.

Parijs ontvangt antwoorden binnen vier tot acht weken, meldt UME.

Vijftien maanden na de invoering van dit protocol is een zinvol resultaat beschikbaar: Van de 939 verzoeken heeft de politieprefectuur van Parijs reeds 229 formele identificaties ontvangen waaruit blijkt dat 216 van de vermeende “minderjarige niet-begeleide vluchtelingen” in feite reeds meerderjarig zijn.

Dat is 96% van deze “minderjarige” migranten die in feite niet de waarheid vertelden.

Van de geïdentificeerde personen zijn er 156 Algerijns, 71 Marokkaans en 2 Tunesisch; de rest is van “onbekende oorsprong”, mogelijk Libisch of Syrisch.

Met dit …

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cancel Stop Culture Subscription  - viarami / Pixabay

Almere heeft poep aan archiefwet en wiste jarenlang e-mails van wethouders en burgemeesters

global warming hoax

De Groenlandse ijskap is in het verleden meerdere keren gesmolten – zonder hulp van mensen