in ,

Politiebonden hebben genoeg gehad van criminele asielzoekers: ‘Vastzetten en uitzetten!’

Normaalgesproken houden politiebonden hun politieke mening voor zich, maar nu heeft Den Haag een probleem zó enorm uit de hand laten lopen dat ze zich niet meer kunnen inhouden.

De Tweede Kamer moet eens wat doen aan misdadige uitgeprocedeerde asielzoekers die al brandschattend door trekken, vinden ze. Er zijn gevallen van lieden die al zo’n 600 misdaden (!) op hun hebben staan.

Genoeg is genoeg, zou je zeggen. Maar één probleem in dit land blijft maar onaangepakt: migranten die aan de lopende band misdrijven plegen, en maar niet worden uitgezet. En nee, dit is geen hartekreet van de .

Ook de Nederlandse Bond schaart zich achter degenen die minister oproepen om nu eindelijk eens werk te maken van het uit het land gooien van veelplegende kansloze migranten, die werken als een spons op de beschikbare politiecapaciteit.

NPB-voorzitter Jan Struijs is er helemaal klaar mee:

“Voorzitter Jan Struijs: “We zien dat de landen van hun herkomst deze mensen niet meer opnemen. Dat is een politiek probleem. Er wordt veel over gesproken in de Tweede Kamer, maar de realiteit is dat deze mensen, vooral jonge mannen, rondlopen, geen inkomen hebben en aan de lopende band misdrijven plegen.”

De criminele illegalen kosten de politie ontzettend veel tijd.

“Je moet zo iemand aanhouden, je moet hem overbrengen, hij moet ingesloten worden, het proces-verbaal moet worden opgemaakt, je moet goed opschrijven wat er gebeurd is. Je bent zomaar zes uur aan zo iemand kwijt. Die capaciteit zouden we liever gebruiken om moorden op te lossen of andere ernstige zaken te doen. Het kost heel veel capaciteit.”

Minister Grapperhaus zegt hij het signaal van de agenten “serieus” neemt. Nou, dat stelt ons allemaal natuurlijk flink gerust. Hij neemt het vást net zo bloedserieus als de coronamaatregelen op z’n eigen bruiloft… toch?

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
10 maanden geleden

De lafheid en de leugenachtigheid van de boven ons gestelden, komt mij de neusgaten uit zo staat me dat tegen. De regering wil niets doen aan de criminele invaders. Middelen genoeg maar de wil ontbreekt. Waarom? Omdat in brussel is afgesproeken dat de instroom van zogenaamde vluchtelingen niet mag worden ingedamd. Dat is afgesproken in de jaren 70 van de vorige eeuw Dat waren stiekeme afspraken met de woestijnvolken. emigratie van arabieren naar europa, in ruil voor olie. Nu heeft brussel het verdrag Marakesh2 in de maak. Daarin staat dat de eu.landen niet meer zelfstandig mogen beslissen over de instroom van gelukszoekers maar zich moeten neerleggen bij de beslissingen van brussel. Een ondemocratisch opgelegd besluit van de brusselse dictators. Te laat echte nederlanders. Uw kans om invloed te hebben op het asielbeleid is voorbij. Daaruit concludeert brussel dat u zich verder niet zal verzet tegen de instroom van arabische gelukszoekers en gaat daarom weer een stap verder door het op te leggen. De ngo’s die op onze kosten lui uit zee opvissen, verdienen er een dikke boterham aan en willen alleen maar meer vluchtelingen in plaats van minder economische gelukzoekers. De politie die nu protesteert tegen dit beleid kan er beter mee ophouden want zij worden niet gehoord. De politie moet alleen maar orders uitvoeren en verder niet., Grapperhaus weet wat goed voor is, dus bek houden en uitvoeren net zoals het leger. Als de politie zich massaal ziek meldt komen de autoriteiten er achter dat ze er alleen voor staan en er geen buffer meer is tussen hun ivoren toren waarin zij leven en het gepeupel van de straat. Houden ze alleen de marechausse over om het vuile werk op te knappen. Als die het licht zien houden ze er ook mee op. We gaan het beleven.

RUTTE CS MOET WEG EN HET WANBELEID TERUG GEDRAAID !!!!
10 maanden geleden

De politie reageert niet vanwege de onhoudbare situatie maar omdat het zoveel werk is ….
Dat is maar een heel klein gedeelte van het probleem. Wat niet genoemd wordt is de ernst van de misdaden. Vekrachtingen, steekwonden en rellen zijn geen kleine misdrijven en is wat anders dan 5 km/hr te hard. hoewel de overheid veel en veel strenger optreedt tegen deze “misdrijven”.
Wat ook niet genomed wordt is dat gevangengenissen vol zitten met “onze gasten uit Afika”.

Maar wat verreweg het ergste is dat de regering geen ene mallemoer heeft gedaan met de feiten die ongetwijfeld door diverse instanties zijn gerapporteerd. En hoe is het mogeljk dat jusititie onmiddelijk migranten weer vrij laat lopen.
En dan heb ik nog niet over de kosten van verblijf van de fijne gasten uit Afrika die menen recht te hebben op alle voorzieningen en die ook nog menen dat NL zich moet aanpassen …..

WAT IS ER MET DEZE REGERING AAN DE HAND? ZIJN ZE ZIEK? ZIJN ZE BLIND?
ZIJN ZE ACHTERLIJK? OF WORDEN ZE GECHANTEERD?
DEZE REGERING HEEFT ALLE GOODWILL VERSPEELD EN MOET ZO SNEL MOGELIJK AFTREDEN.
WEGWEZEN !!
EN DAN ZO SNEL MOGELIJK MET DEZE MIGRANTEN TERUG NAAR HET THUISLAND.

Vangils
10 maanden geleden

Wie er ook aanzit,maakt niets uit dit loopt al jaren,mooi land veel moet kunnen gemakkelijk weg kijken zou zeggen maak er werk niet aan onze wetten houden wegwezen zwart of wit opsluiten voorgoed en als het mogelijk is terug land van herkomst

Nieuwe normaal: Gezin vlucht naar bungalowpark door terreur Marokkaanse jongeren na “verkeersruzie”

Aantal meldingen verkrachting fors toegenomen