in ,

Portugees vonnis onthult: Slechts 0,9% van de “coronadoden” stierf aan Covid-19, 152 van de geclaimde 17.000

Corona Virus Pandemic Coronavirus  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

Op grond van een burgerpetitie werd een in Lissabon ertoe gedwongen om geverifieerde sterfdata m.b.t. te leveren. In slechts 0,9% van de geverifieerde gevallen stelde de rechtbank Covid-19 als doodsoorzaak vast.

De rest van de 17.000 gemelde “coronadoden” is om andere redenen gestorven en had alleen maar een positieve PCR-test.

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit (Centers for Disease Control) had al in januari bekendgemaakt dat 94% van de als covid-doden geregistreerde personen overleden zijn aan onderliggend lijden.

Opnieuw sensationeel vonnis uit Portugal

Er was al eens eerder een Portugese rechtbank die zorgde voor gejubel onder de critici van de maatregelen, toen het in november de PCR-tests als niet geschikt beschouwde om een infectie vast te stellen.

Nu zorgt opnieuw een Portugese rechtbank met op feiten gebaseerde kennis voor opwinding: van januari 2020 tot april 2021 zijn er slechts 152 mensen AAN gestorven en niet 17.000, zoals van officiële zijde werd gezegd.

Afgezien van deze 152 stierven alle “anderen” om verschillende redenen met een positieve PCR-test, bericht Peter F. Mayer op zijn blog.

Misdaden tegen de menselijkheid

“Wanneer ook in andere landen sprake is van deze cijfers in dezelfde orde van grootte, dan is er geen reden om iets anders aan te nemen dan dat het gaat om een bedrog van onvermoede omvang en werden hier in grote stijl misdaden tegen de menselijkheid begaan”, citeert Mayer het Portugese blog “andre-dias.net”.

Ook de coronacommissie rondom Dr. Reiner Fuellmich ziet dat zo en bereidt aanklachten wegens zulke “misdaden tegen de menselijkheid” voor. In navolging van de artsenprocessen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog wordt van Neurenberg 2.0 gesproken.

De twijfelachtige manier van tellen bij coronadoden

Zoals “Wochenblick” berichtte, is de manier van tellen bij corona-doden heel curieus. In ieder geval al …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grafeen in corona vaccin?! Nieuwe studie met elektronenmicroscoop toont deeltjes vergelijkbaar met grafeen

Klimaathoax: Energierekening per 1 juli fors omhoog (25%) door klimaatmaatregelen