in , , ,

Premier “elke dag een nieuwe leugen”: ‘Geen extra geld naar organisatie Songfestival’

Schwerdhoefer / Pixabay

Premier Mark wil geen extra steken in de organisatie van het Eurovisie Songfestival, dat volgend jaar in wordt gehouden.

“Ik geloof niet dat het een heel populaire gedachte is om er nou meteen in te steken,” zegt de minister-president in WNL Op Zondag op NPO 1.

Rutte heeft Duncan Laurence, de zanger die gisteravond namens Nederland de winst in de wacht sleepte in Tel Aviv, al kort gesproken. Hij is blij met de overwinning, maar is niet van plan daar direct extra belastinggeld aan uit te geven.

“Laten we eerst even kijken of het uit het budget kan,’ aldus Rutte. ‘Ik heb de indruk, als ik hier en daar de salarissen zie, dat er nog wel ruimte voor is.”

De NPO, AVROTROS en de NOS zullen samenwerken om het evenement te organiseren. De organisatie van het festijn zal naar verwachting 30 miljoen kosten.Volgens Rutte zou het ook voor de helft van het geld kunnen.

Waar het Songfestival zal worden gehouden, is nog de vraag.

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe info 9/11-aanslagen: dansende Israëli’s hadden voorkennis, foto’s bestaan toch wel

Documentaire “Secret Ingredients” gratis te zien tot 22 mei