in

‘Privatisering grootste blunder ooit’

“De nutsbedrijven waren destijds de kroonjuwelen van de maatschappij. Zonder volksraadpleging werden die verkocht aan ondernemingen en verdwenen naar het buitenland en aandeelhouders. Zij willen maar niet die miljardenverliezen erkennen en afstoppen, waardoor de verliezen steeds groter worden.

Alle winst en arbeid verdwijnt naar het buitenland, waartegen niets, maar dan helemaal niets gedaan wordt. Voor dat beleid zijn alle politici verantwoordelijk. Omdat zij  geen inspraak dulden van het volk gaan zij gewoon door met hun spelletjes.

Worden zij in de afgestraft voor deze wanprestatie, geeft niets, rustig blijven zitten in de oppositie, vette salarissen blijven incasseren, volgende verkiezingsronde zijn zij weer aan de beurt.

Lees verder via Telegraaf.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
5 jaren geleden

Privatiseren komt van de joodse Econoom Milton Friedman.

Overheden bestaan ‘sinds 2000″ niet meer. Overheden is nu de macht van de straat geworden. Het bestuur van Nederland ligt op straat. De oorspronkelijke overheden -hebben mensen [wij burgers dus] ondergeschikt gemaakt -aan een verrot economisch systeem. Dit verrotte misdadige economisch systeem komt van de “Nobelprijswinnaar de Pools/ Amerikaanse econoom Milton Friedman. Burgers “u en ik ” zijn alleen maar economische doelen. “”hoeveel bezit u”” -“”wat valt er bij u te halen”” – “”wat zijn uw economische belangen”” – “”waar geeft u uw geld aan uit””- “”wat is uw bank -en bankrekening”” etc.etc.In dit systeem telt Mens zijn niet meer mee” Wij burgers zijn allemaal economische doelen op zich geworden- waaraan te verdienen valt. Daarbij moeten de lijntjes [ivm. mogelijk verlies] zo kort mogelijk worden gehouden = daarvoor diende internet. Deze criminele econoom ‘meneer Milton Friedman had zijn leermeester in Leon Strauss en von Hayek was medestander. En Bernard Madoff was een vriendje van deze Friedaman [Madoff de grootste fraudeur aller tijden had $144. 000 000 000 met een piramidespel gestolen]. Burgers die dat nog niet weten – of begrijpen, zijn in potentie slachtoffer -van een totaal ontwrichtte asociale maatschappij en slachtoffer een debiel stel graaiers.

Antwoord aan  Johan
5 jaren geleden

Ja we worden aardig in het ooitje genomen door een klein groepje mensen (en een aantal die er weer achteraan hobbelen) die de richting bepalen. We leven in een onzekere, hectische tijd die al voor velen enorme schade heeft berokkend, en het is nog niet het eind. (zie ook deze link https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/lekker-bezig-met-zijn-allen-aantal-burn-outs-flink-toegenomen-na-crisis/) .

Survival of the fittest is voor de meesten onder ons helaas het credo in de moderne wereld en het is zo jammer want dat hoeft allemaal niet….

Johan
5 jaren geleden

Privatisering grootste blunder ooit’

De grootste blunder die politici hebben begaan de afgelopen 10 jaar is wel het privatiseren van de nutsbedrijven, mailt Kees de Vries uit Maasdam.
“De nutsbedrijven waren destijds de kroonjuwelen van de maatschappij. Zonder volksraadpleging werden die verkocht aan ondernemingen en verdwenen naar het buitenland en aandeelhouders. Zij willen maar niet die miljardenverliezen erkennen en afstoppen, waardoor de verliezen steeds groter worden.
Alle winst en arbeid verdwijnt naar het buitenland, waartegen niets, maar dan helemaal niets gedaan wordt. Voor dat beleid zijn alle politici verantwoordelijk. Omdat zij geen inspraak dulden van het volk gaan zij gewoon door met hun spelletjes.
Worden zij in de verkiezingen afgestraft voor deze wanprestatie, geeft niets, rustig blijven zitten in de oppositie, vette salarissen blijven incasseren, volgende verkiezingsronde zijn zij weer aan de beurt. Politici is ander volk, dat geschapen is om het volk te bestrijden, niet elkaar.
Tien jaar geleden hadden wij al een burgerregering en bindend volksreferendum moeten hebben, zoals de Zwitsers, waar de regeringsmacht en verantwoording evenredig gedeeld wordt met de bevolking. Onze politici zijn allemaal egoïsten en despoten, denken niet aan het volksbelang. Met zijn allen bakken zij er niets van en helpen zij dit land steeds verder van de wal in de sloot

bron. telegraaf

Mark
5 jaren geleden

Het zijn in ieder geval [bewezen] -Westerse politici geweest – die ons alle belazerd hebben. Vanaf november 1980 [onder Reagan]. Het moment dat de politieke macht overging naar de Banken -en het bedrijfsleven. En 1982 – toen een sluwe meneer Miltion Friedman “met zijn waanzinnige ideeën over markt” -de westerse wereld nog verder ging bedreigen. En ons later nog verder in de shit stortte. En knettergekke economen – ook bij ons in NL- die deze waanzin gingen kopiëren. Voorts is 9/ 11 als dubieus aan te merken. Uitlokken van oorlogen lag hierin besloten. Louter en alleen om het eeuwig durende conflict in het Midden Oosten. Een kleine groep mensen – die meenden voorrang te moeten claimen -op de rest van de wereld. Deze groep zijn de kern waar het in de wereld en in de huidige conflicten om gaat. Een grote groep mensen kreeg ineens de schuld van alles en nog wat. [schuld van alle aanslagen etc] Terwijl we daarvoor [voor 9/11] -nooit last van deze groep hadden. Uiteindelijk zijn we – dankzij deze heer Milton Friedman in een nog grotere krankzinnige mallemolen beland -en in een zeer langdurende “kunstmatige” crisis. Waarin veel oorlogen en conflicten liggen opgeborgen. Westerse politici hebben een verbond met de duivel [JHWH ] gesloten. Daar zijn gewone burgers dagelijks het slachtoffer van. Alleen een grote clash brengt hier verandering in

Marcel
5 jaren geleden

.Er moet eerst altijd iets verschrikkelijks gebeuren -om mensen weer op het juiste pad te brengen. Elke 70 jr. is er zo’n deuk = de wet van Kondratjev = Russische wetenschapper
.
http://www.1minutemanager.nl/bestuur-strategie/de-recessie-en-de-verklaring-van-kondratieff/

Nederland meest bangste land in Europa

Melkkoe: Minister Blok wil boete tot 405 euro voor huis zonder energielabel