in , ,

Probeert Van Dissel ons iets te zeggen wat hij niet mag zeggen? Sinds mei vorig jaar geen sprake meer van ‘corona-epidemie’

jaap van dissel
screenshot nos

RIVM-baas Jaap van Dissel liet op 22 juni in de Tweede Kamer een grafiek zien waaruit blijkt dat er al sinds mei vorig jaar geen sprake meer is van een corona-epidemie in Nederland.

“Mijn adem stokte,” zegt professor Theo Schetters in onderstaand filmpje. “Dat laat Jaap van Dissel zien.”

“Volgens mij probeert hij ons soms iets duidelijk te maken wat hij niet hardop mag zeggen,” aldus de vaccinoloog. “Ik denk dat hij hoopt dat wij het oppikken. Help mij, er is hier niks aan de hand, maar ik mag het niet zeggen.”

Over de coronasituatie zegt professor Schetters: “Eigenlijk is er helemaal niks meer. Er is gewoon helemaal niks aan de hand als het gaat over epidemieën in Nederland.” Het RIVM was niet bereikbaar voor commentaar.

Mondkapjes

Eerder liet Van Dissel een grafiek zien aan de Tweede Kamer waaruit een positief effect van mondkapjes zou blijken. In het wetenschappelijke artikel waar hij zich op baseert, toont dezelfde grafiek echter een negatief effect.

Met andere woorden: het artikel laat zien dat mondkapjes per saldo leiden tot méér …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay dna schade vaccin

U bent een geldkoe in een scam geworden: Vaccinmaker Pfizer gaat VS om goedkeuring voor derde coronaprik vragen

Corona Virus Pandemic Coronavirus  - geralt / Pixabay

Onderzoek: Corona is onschadelijk, maar liefst 42% van getroffenen merkte besmetting niet eens op