in ,

Professor die HIV ontdekte zegt dat coronavirus uit laboratorium komt, want bevat HIV elementen

Het heeft geen natuurlijke oorsprong, maar werd in het laboratorium in Wuhan () gecreëerd, en is vermoedelijk per ongeluk ontsnapt.

Het is niet de minste wetenschapper die deze ‘complottheorie', zoals de mainstream media het nog steeds noemen, bevestigt, maar de gelauwerde professor Luc Montagnier, ontdekker van het HIV virus, waar hij in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor ontving.

Montagnier zegt tevens dat de Indiase wetenschappers die enige tijd geleden concludeerden dat het coronavirus HIV elementen bevat, wel degelijk gelijk hebben.

Het -CoV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een tegen in het lab in Wuhan onderzocht en gemanipuleerd, aldus de professor. In het laatste kwartaal van 2019 ontsnapte het virus uit het laboratorium.

‘Met mijn collega Jean-Claude Perez, bio-wiskundige, hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd,' verklaarde Montagnier in een interview met dr. Jean-Francois Lemoine.

‘Dit kan alleen in een laboratorium zijn gedaan'

Zoals we destijds op deze site schreven constateerden wetenschappers in India al kort na de het begin van de corona pandemie dat er fragmenten van het HIV virus in het genoom van SARS-CoV-2 waren aangetroffen. Professor Montagnier bevestigt dit nu.

De Westerse mainstream media noemden het zonder enig nader onderzoek echter onmiddellijk een ‘complottheorie'. De internationale druk op de Indiase wetenschappers werd daardoor zo groot, dat ze gedwongen werden om hun conclusies weer in te trekken.

Op de vraag van dr. Lemoine of het coronavirus eventueel van een HIV patiënt afkomstig kan zijn, antwoordt Montagnier: ‘Nee. Om een HIV reeks dit genoom in te brengen, zijn moleculaire instrumenten nodig. Dat kan alleen in een laboratorium worden gedaan.'

De meest plausibele verklaring is volgens hem dan ook dat het coronavirus, waar in Wuhan mee werd geëxperimenteerd omdat men probeerde een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen, per ongeluk uit dat …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En alles kwam goed, Ministerie: werkgever of winkelier mag niet om gebruik corona-app vragen

Diep triest: Chemiereuzen exporteren verboden pesticiden naar ontwikkelingslanden