in

Propaganda in de Nederlandse kranten: Rusland heeft het vliegtuig MH17 neergeschoten!

Er is volgens RTLNieuws en journalisten organisatie Bellingcat overtuigend bewijs dat vlucht van Malaysia Airlines hebben neergeschoten.

Geen sluitende satellietbeelden, geen data van de zwarte doos maar filmpjes van YouTube zouden hét bewijs moeten zijn dat het rode leger onder leiding van meneer Vladimir vlucht MH17 op 17 juli heeft neergehaald. Geen zuivere 1080 filmpjes, maar schokkerige pixelfilmpjes gefilmd met een waar wij 8 jaar geleden mee filmden.

Ondanks dat Rusland al op 22 Juli haar radar en satellietbeelden heeft vrijgegeven is er geen enkel bewijs om de onschuld van de overige partijen (Amerika, ) aan te tonen.

Geen gepubliceerde vluchtgegevens, geen tapes van de Air Traffic Controll (direct na het incident in beslag genomen), geen openbaar document over het onderzoek van de zwarte dozen…helemaal niets.

MH17

Maar toch word de media gebruikt om massaal naar Rusland te wijzen, en dat is niet helemaal juist in onze ogen. De westerse media propaganda machine draait op volle toeren en er wordt van alles aangegrepen om Poetin in een kwaad daglicht te zetten.

Ondertussen wordt er hier en daar nog wat geplaatst over IS(IS) zodat we zien dat we eigenlijk wel heel erg veel vijanden hebben. Maar waarom wordt er geen onafhankelijk onderzoek gestart naar Oekraïne of Amerika?

En waarom moet het allemaal zo enorm lang duren?

via Fenom1aal.nl.

Foto via DutchDigitalDude


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ambtenaar kun je alles opzoeken over alle burgers en het gebeurt!

Rutte bedankt: Koopkracht voor vierde jaar op rij gedaald, laagste inkomens meeste ingeleverd