in

Putin zet weer eens het westen voor gek: WOIII mogelijk afgewend

“Ik moet er zelf nog even van bijkomen maar wat een ongekende wending in de burgeroorlog in de Oekraïne. Putin heeft een permanent vredesverdrag weten te onderhandelen in de Oekraïne. Daarmee lijkt Putin de burgeroorlog in de Kiem gesmoord te hebben, terwijl het westen alleen maar oorlog in gedachten had. In het westen is dit nieuws stilletjes aan ons voorbij getrokken en ik ben zelfs laat met mijn reactie hierop.

Een derde wereldoorlog leek een zekerheid omdat het westen de regering van Kiev in de zak leek te hebben. De EU heeft er geld ingepompt en met de ontvangst van dat geld waren de mannetjes die regeren enige loyaliteit aan het westen verschuldigd. Meteen zijn er ook afspraken gemaakt over het verbouwen van 's en schaliegas winning. Maar, dan moest eerst weer veilig in Donetsk kunnen opereren. Daarmee waren de politieke doelen van zakelijk belang en dan mogen we ons opnieuw de vraag stellen; “Wat is er gebeurd met MH-17?”

Het lijkt onwaarschijnlijk, omdat het bijzonder onfatsoenlijk is, het lijkt onwaarschijnlijk om dat het een enorme misdaad is maar, het is al veel vaker gebeurt en misschien ook nu wel. Misschien is MH-17 wel geofferd voor een en zakelijk belang. Misschien wist onze jankende Ome Frans wel dat MH-17 door westerse invloeden geofferd was terwijl hij zat te janken bij de . Ook Ome Frans wilde niets liever dan oorlog, hij was bereid om de levens van duizenden of meer te offeren voor ‘onze' 200 slachtoffers. Hij heeft een goede aanzet gegeven tot een flinke oorlog, als de Russen daarin betrokken zouden raken en dat lijkt allemaal met voorbedachte rade.

Het is maar zelden dat ik zo'n tevreden gevoel van rust over me heen krijg en de zet van Putin en Kiev maakt dat we misschien de volledige waarheid zullen gaan ervaren. Misschien speelt Putin eindelijk die lang bewaarde kaart over 9/11 samen met de waarheid over MH-17. Onze ‘leiders' zullen dat tegenspreken en moeten liegen als brugman om weer controle te krijgen over de ‘waarheid'. Misschien leidt dit bestand tot het wereldkundig maken van de waarheid achter de westerse macht en gaan we dat gezamenlijk te lijf.

Wie weet, het spel is nog niet gespeeld maar, de geringe aandacht in het nieuws over dit bestand, zegt heel veel over hoe het westen over dit nieuws denkt. De vrede schaadt de westerse zaak en, alleen over dat feit mogen we eens diep nadenken.

Met dat idee, kunnen we naar het Gaza conflict kijken en de opkomst van ISIS. We kunnen nog eens naar de gebeurtenissen in , Afghanistan, Libië, ë of Soedan en Mali kijken. Misschien kunnen we zien dat ons geliefde westen met zijn woorden over het brengen van democratie een psychopathische tiran is. Misschien moeten we daar de oorzaak van bekijken en eens nagaan wie nu eigenlijk aan deze touwtjes trekt.

Dan reist de vraag wat we moeten doen met Jongens zoals Mark Rutte, die dan wellicht een bewezen psychopaat is. Een jongen die is meegegaan in het proberen aan te jagen van een oorlog waar misschien miljoenen of zelf Miljarden slachtoffers bij hadden kunnen vallen.

via Stop de bankiers.

Foto via ˙Cаvin 〄


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wijkagent in omgeving Breda had tientallen seksuele relaties met vrouwen

Volgelvrije graaiers: Den Haag stopt met aanpakken topinkomens