in

Update: geschorst, PvdA-ambtenaar bij ministerie van Justitie: ISIS is complot van zionisten

ISIS bestaat helemaal niet uit radicale moslims. De terreurorganisatie is opgericht en wordt gerund door zionisten om moslims zwart te maken. Die even bizarre als racistische complottheorie komt uit de koker van Yasmina Haifi, een ambtenaar die bij het ministerie van Justitie werkt als projectleider Nationaal Cyber Security Centrum.

Haifi uit haar bizarre beschuldiging woensdagochtend op Twitter. Veel mensen reageren verontwaardigd, maar Haifi is niet van plan om ook maar iets van haar woorden terug te nemen. Volgens haar is het klip en klaar dat ISIS één groot anti-islam complot is.

via Telegraaf.nl.


De ambtenaar die twitterde: „ISIS heeft niets met Islam te maken.. is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken”, is met onmiddellijke ingang geschorst. Dat is woensdag besloten na overleg op het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) nemen „volstrekt afstand” van de uitlatingen die de betrokken ambtenaar later verwijderde. „Realiseer mij de politieke gevoeligheid in relatie tot mijn werk. Dit was nimmer mijn bedoeling”, twitterde Yasmina Haifi woensdag nadat ze de gewraakte tweet had verwijderd.

De vrouw werkt bij het Nationaal Cyber Security Center. „Omdat haar uitlatingen rechtstreeks betrekking hebben op het werk van de NCTV, vormt dat aanleiding om haar detachering van werkzaamheden bij NCSC/NCTV met onmiddellijke ingang te beëindigen”, zo luidt de toelichting. Er volgt nog een gesprek om te bezien welke maatregelen verder moeten worden genomen

via Reformatorisch Dagblad.

Foto via tuppus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

D66, Nog meer bezuinigingen op de zorg: Laatste hand aan begrotingspuzzel

E-nummers: Varkenshaar in brood en visgelatine in sap