in

PVV gaat volkomen door het lint na nieuw materiaal over zaak-Wilders: ‘Dit is bijna crimineel!’

De pikt enkele “schokkende nieuwe stukken” rondom de zaak-Wilders niet, zo schrijft de partij furieus in een persbericht dat gisteravond laat is verstuurd aan alle media. “SCHANDE!”

De partij van Geert Wilders heeft de hand kunnen leggen op informatie uit een WOB-verzoek, een methode om overheidscommunicatie boven tafel te krijgen.

Uit de vrijgegeven stukken blijkt dat men de vervolgingsbeslissing in zijn zaak die begon met het scanderen van ‘minder, minder, minder’ heel precies heeft getimed.

Na het laatste wekelijkse Vragenuurtje, zodat enige politieke pas eind januari kon plaatsvinden. Maar ook nog ruimschoots vóór de Provinciale Statenverkiezingen van 2015.

Die daardoor – zo hoopte het OM – dus niet beïnvloed zouden raken door de vervolging van de PVV-leider.

Voluit schreef de officier van Wouter Bos (nee, niet die) dit:

image002

De PVV is er bepaald niet blij mee, en is in alle staten:

“Vervolging Wilders bekendmaken ruimschoots VOOR de Provinciale StatenVERKIEZINGEN. Veel politieker wordt een proces niet. Dit is bijna crimineel. SCHANDE!”

Of die woedeuitbarsting ook betekent dat de partij opnieuw gaat proberen om de zaak te kielhalen, of wellicht zelfs aangifte te doen tegen de betrokken personen, is nog niet bekend. Maar ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onthulling, wat de overheid verzwijgt: CETA-commissies geven voedsel veiligheid voorzorgsprincipe weg

‘Excuses slavernijverleden slaan nergens op, commissie is wassen neus’