in ,

Reactie op Janssen COVID-19-vaccin zorgde ervoor dat de huid van Richard losliet

Mask Cyborg Face Man Corona  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

Een reactie op het COVID-19-vaccin van Johnson & Johnson veroorzaakte een ernstige uitslag die uiteindelijk leidde tot het afschilferen van de huid van een man, zeiden artsen en de man.

‘Het ging allemaal zo snel. Mijn huid bladderde af. Het is nog steeds komt uit op mijn handen nu,”  Richard Terrell, 74, van  Virginia ,  vertelde WRIC .

Terrell ontving het schot eerder deze maand, maar werd al snel gedwongen om voor behandeling naar het Medical Center van de Virginia Commonwealth University (VCU) te gaan.

De problemen begonnen vier dagen na de injectie te verschijnen. Ongemak veranderde in een jeukende uitslag die begon op te zwellen.

Fnu Nutan, een ziekenhuisarts voor dermatologie bij VCU, zei dat artsen vaststelden dat wat er met Terrell gebeurde een reactie op het vaccin was.

“We sloten alle virale infecties uit, we sloten COVID-19 zelf uit, we zorgden ervoor dat zijn nieren en lever in orde waren, en uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het vaccin dat hij had gekregen de oorzaak was,” Nutan vertelde WRIC.

“Veel patiënten komen binnen en zeggen: ‘Ik heb het vaccin, dit is wat er is gebeurd, ik weet zeker dat het het vaccin is’,” voegde Nutan  toe  aan Fox News. “We zijn heel voorzichtig als we zulke patiënten zien, we willen er zeker van zijn dat we de meest voorkomende oorzaken van de reactie hebben uitgesloten – meestal zijn het antibiotica of iets dat hij heeft ingenomen, zelfs zonder recept.”

Tests uitgevoerd op Terrell omvatten tests voor virale ziekten, COVID-19 en adenovirus.

Nutan zei dat de reactie, die waarschijnlijk te maken had met Terrell’s genetische samenstelling en het vaccintype, uiterst zeldzaam is en dat ze mensen nog steeds aanbeveelt om een ​​COVID-19-vaccin te krijgen.

“Als je kijkt naar het risico om het virus te krijgen versus het voordeel van het krijgen van het vaccin, dan zijn de risico-baten nog steeds sterk in het voordeel van het vaccin” , zei ze.

Johnson & Johnson, VCU, het Virginia Department of Health en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) reageerden niet op verzoeken om commentaar.

Drugsregulatoren hebben   vorige maand het schot van Johnson & Johnson goedgekeurd .

Op 30 maart hebben 96 miljoen Amerikanen ten minste één dosis COVID-19-vaccin gekregen. Volgens het passive reporting  Vaccine  Adverse Event Reporting System (VAERS) zijn in de Verenigde Staten 1.005 meldingen van huidproblemen na vaccinatie ingediend. In totaal zijn er 160.137 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie.

Federale autoriteiten, waaronder de CDC, zeggen dat ze meldingen van ernstige allergische reacties volgen, onder meer door de rapporten van VAERS op te volgen. Anafylaxie of ernstige allergische reactie, vaccinatie na COVID-19 is zeldzaam en komt voor bij twee tot vijf mensen per miljoen gevaccineerde mensen in de Verenigde Staten, zegt de CDC op haar website.

“Dit soort allergische reacties treedt bijna altijd binnen 30 minuten na vaccinatie op. Gelukkig hebben vaccinatieverstrekkers medicijnen beschikbaar om patiënten die na vaccinatie anafylaxie ervaren, effectief en onmiddellijk te behandelen ” , stelt het.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Landen hadden kritiek, dus WHO-chef wil meer onderzoek naar covid-19 laboratoriumlek

If you repeat a lie often enough it becomes truth printed wall taken at daytime

DOOFPOT: Fracties mogen gespreksverslag eerst goedkeuren en passages schrappen voor openbaarmaking