in , , , , , , ,

Recap: Trump, het fenomeen Q, verkiezingen, Kavanaugh, komende crash en afgewende militaire staatsgreep

geralt / Pixabay

Trump is niet populair in het reguliere mediacircuit en in grote delen van het alternatieve mediacircuit. Het lijkt er echter veel op dat Trump wordt ingezet als alternatief voor een militaire staatsgreep. En dat is uiteraard wel een analyse waard.

Onderstaande de visie van Lang Leve Europa! als het gaat over recente en aanstaande ontwikkelingen in de VS. In dit bericht: Waarom Trump nodig was/is, hoe hij wordt ingezet, het belang van de midterm verkiezingen nu in de VS, alle gekkigheid rondom Brett Kavanaugh en waarom Hillary Clinton haar volgers onlangs opriep tot ongeciviliseerd en brutaal gedrag. Als altijd, oordeel zelf.

Dit is een vreemd verhaal

Onderstaande video is vreemd en raar en klinkt totaal onrealistisch maar is vermoedelijk wel waar. Criminele partijen hebben de macht gegrepen in de VS. (En trouwens niet alleen in de VS!) Velen traceren dit terug tot de verkiezing van George H.W. Bush (Bush Sr.) tot president. George H.W. Bush is zoon van Prescott Bush, een Nazi-financier en -sympathisant. En met Bush Sr. (een CIA-topman) kwam een kartel aan de macht welke zonder onderbreking hun slopende, criminele beleid doorzette met de Clintons en Obama's.

Q het plan

https://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ

De Clinton zijn in werkelijkheid cocaïne dealersvastgoed fraudeurs en wapenhandelaren en grootschalige fraude en corruptie, dan kijken we nog maar niet naar hun beweerde praktijken met kinderen (pedogate/pizzagate) en hun praktijken in o.a. Haïti – hulpverlening, maar dan totaal anders. En vergis je niet: Hillary is de drijvende kracht in al deze criminaliteit.

George W. Bush (Bush Jr.) kwam uiteraard met de 9/11 aanval en de sloop van mensenrechten onder o.a. de Patriot Act georganiseerd onder leiding van de zogenaamde neoconservatieven. En dan hebben we het nog niet over de grootschalige criminele activiteiten van partijen in de inlichtingendiensten als CIA en NSA. Luister naar het betoog van oud NSA-Topman William Binney en het betoog van NSA klokkenluider Edward Snowden. Dat de CIA een criminele organisatie is, is ondertussen toch wel bekend.

En ja, ook de Obama's horen bij het Bush-kartel

Ook de Obama's zijn onderdeel van dit gestoorde kartel, de echte naam van Barack Hussein Obama is Barry Soetoro, en hij is aangesteld door het Bush-kartel als aantrekkelijk gezicht, als een aantrekkelijke boegbeeld, als aantrekkelijk icoon, direct voorzien als hij werd met een Nobel Vredesprijs. De criminele activiteiten die hij in de praktijk echter ondernam zijn zonder meer schokkend.

Obama werd o.a. de Drone Koning genoemd voor zijn moordpartijen met drone vliegtuigenstopzetten van grensbewaking, sloop van de immigratiepolitie (ICE), dodelijke handelsverdragen, miljarden op pallets voor Iraniers, de bloederige staatsgreep in Oekraïne, de revolutie in Libië en de moord van Gaddafi (“We came, we saw, he died”, zie Hillary hard lachend!) en de destabilisatie van Syrië met alle naar de EU als gevolg, steun voor de vele misdadige VN praktijken, etc, etc, etc. De lijst is lang, heel lang en verontrustend, zeer verontrustend.

En voor het beleid van Hillary had het Bush-kartel eveneens snode plannen, de komende 8 jaar moest het grote slotakkoord worden. Het betrof ogenschijnlijk het voltrekken van een soort links-communistische totalitaire staatsgreep, waarbij o.a. gesloten super-supermarkten als Target en Walmarts omgebouwd werden tot zwaarbewapende gevangenissen/opvoedkampen voor mensen die het links-marxistische globalistisch gedachtengoed geen warm hart toe droegen. (En dat is gelukkig een hard groeiend aantal mensen.) Waaronder uiteraard open grenzen, voor iedereen die wel te porren waren voor extreme communistische en socialistische gewoontes.

Zie eventueel onderstaande video met opnames van Target en Walmart gevangenissen. Die videobeelden van Target en Walmart zijn wel behoorlijk schokkend wetende de plannen waarvoor deze mega-markten geprepareerd werden.

https://youtu.be/8UYQVVYyPhs?t=350

Het zijn werkelijk gevangenissen voorzien van Target en Walmart logo, compleet met schuttersgaten in de gevel en treinaanvoer voor gevangenen. Je vraagt je af hoe Target en Walmart nog hun brand/merknaam kunnen hoog houden als ze hieraan meewerken. Vermoedelijk vergelijkbaar aan Amazon en Google: Onwetendheid van het grote publiek. En let op: dit alles werd gerealiseerd voordat Trump verkozen werd. De Target en Walmart gevangenissen zijn geen uitvinding van Trump.

Het is bizar hoe slechts een paar decennia geleden (jaren '60/'70/'80) het links/marxistische gedachtegoed door de overheid bestreden werd (herinner onder andere McCarthy en de koude oorlog) en afgelopen jaren door de Bush/Obama/Clintons (jaren '90/'00/'10) dit gedachtegoed door de overheid zelf geïmplementeerd werd! Zie hier trouwens de diverse methodes om de bevolking te hervormen. Links marxisme heeft hier letterlijk de show overgenomen. Zie bijvoorbeeld het VN immigratiepakt, de VN CO2 dealtjes, de hele genderfluiditeit verheerlijking, ontwrichtende identiteitspolitiek, etc, etc, etc.

De Gender-eenhorn, je kan genderfluiditeit
niet jong genoeg opdringen. Klik=zoom.

Een militaire staatsgreep, of… Trump?

Er rolde een extreem plan uit over de VS (en de EU), voor het criminaliseren van normaal gedrag en feitelijk een zeer effectieve overname van de macht door een crimineel kartel. Met zeer snode plannen. Niet iedereen in de inlichtingendiensten is echter fout en niet iedereen in het Pentagon haat Amerika.

Het mag duidelijk zijn dat veel militairen en medewerkers van de inlichtingendiensten dus echt geen zin hadden in een oorlog tegen de eigen bevolking. Een oorlog van een crimineel kartel tegen de Amerikaanse bevolking. Dat is uiteraard ongepast, zie ook onderstaand een stukje van de militaire eed die allen afleggen. En ja, de links-extreme gekkigheid zoals Antifa, de extreme polarisering tussen wit/zwart (apartheid/segregatie is terug in de VS, verdeel en heers), etc, is onderdeel van de oorlog tegen de “eigen” bevolking.

“I, _____, do solemnly swear (or affirm) that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic
— Oath of Enlistment

Je hebt weinig opties: De pleuris breekt spoedig uit en je hebt als militair weinig zin om de hersenpannetjes van normale inwoners (je eigen familie en buren) in te gaan slaan namens de grootste criminele en financiële grootheden. En ja, deze partijen weten alles van de praktijken van de Clintons, Obama's en Bushes. Wat moet je dan als goedwillende legerleiders en inlichtingendiensten medewerkers doen? Er waren kennelijk grofweg twee opties.

Optie 1: Een militaire staatsgreep. Dat wordt bloedig, gezien dat grote delen van de bevolking pro-Obama en pro-Clinton is – hoofdzakelijk vanwege totale misleiding in de media en Hollywood. De militairen kunnen de macht naar zich toetrekken, maar dat zal op veel onbegrip stuitten bij de meerderheid van de bevolking die volledig misleid, dwepen met Hillary Clinton en andere criminele kopstukken. De jongere generaties zijn veelal de weg volledig kwijt geraakt, met hun safe zones en puppy knuffelen.

Optie 2: Omvorming van binnenuit. Dit betreft het aanstellen (onder de noemer democratie, uiteraard) van een alternatief voor de Clintons en Obama's en een totaal ander beleid gaan uitrollen. Dit gaat tot groot verzet leiden in de media en Hollywood, uiteraard. En ook groot verzet onder de al decennia lang misleidde bevolking. En met Bush/Obama/Clinton-supporters in nagenoeg alle afdelingen van de overheid, die de boel zullen blokkeren, is dit een zeer lastig traject.

Entree Trump

De militaire top heeft voor de Trump-route gevonden. Trump is zeer vermoedelijk het alternatief voor een militaire staatsgreep. Ik dat daarmee de juiste aanpak gekozen is. Hoewel veel alternatieve media een soort anarchistische revolutie lijken aan te moedigen, is de pijn en armoede die dat teweeg zou brengen uiteraard zeer onwenselijk. Men lijkt gekozen te hebben voor de minst ontwrichtende oplossing, hoe gek dat voor sommigen wellicht klinkt als je de media-hetze tegen Trump aanschouwt.

Ik denk dat we behoorlijk blij moeten zijn (ook als Nederlanders) met de verkiezing van Trump. Wetende dat de VS beleid bepaalt voor de EU en , en de VS onder Obama en Hillary nogal vreemde dingen van plan was, is Trump vermoedelijk een oplossing voor een probleem. Trump is niet geweldig, maar Trump is wel beter dan het alternatief.

Trump met de militaire generaal, het ‘calm before the storm' moment.

Trump is uiteraard een zogenaamde deal maker, hij krijgt het overal voor elkaar akkoordjes af te sluiten. The Art of the Deal. Hij doet dealtjes maken door extreme druk op partijen te leggen, o.a. door boute uitspraken in de media en via Twitter. Hij gebruikt met Twitter dus als middel voor publieke pressie. En een middel dat niet (eenvoudig) gecensureerd kan worden door het misleidende groot media bedrijf. Het gebruik van Twitter door Trump is dus een slim middel voor zijn doel: deals maken.

Trump en de Q anons

In het zicht van haast totalitaire macht van het Bush-kartel en met een nagenoeg volledig misleidde bevolking een totaal ander beleid introduceren… Dat is lastig. Je hebt een stevige vent nodig die als kop van jut gaat optreden (Trump, voorzien van ego minstens zo groot als zijn fortuin) en een propaganda kanaal nodig voor communicatie. Nou, Trump is gelukt duidelijk. Maar er is ook een middel nodig om de bevolking voor je te winnen. Het is duidelijk dat de media niet gaan meewerken in het verkondigen van het woord. Die zijn pertinent tegen Trump en grijpen alles aan om zijn beleid en toelichting te vervormen. Dus Twitter.

Je wilt echter wel zo veel mogelijk zieltjes winnen onder de bevolking. Hoe doe je dat? Door het alternatieve mediacircuit in te schakelen. Zo ontstond het fenomeen Q. Via een website met anonieme berichtgeving gingen beschermheren van inlichtingendiensten en militairen communiceren met de bevolking. Een actie voor het beïnvloeden van het publieke debat zonder daarvoor de grote media te hoeven winnen.
En dat deden ze op een heel slimme manier. Voor normale mensen is deze informatie niet te doorgronden, maar als je heel goed oplet bevat het een schat aan interessante informatie en visies. Men geeft steeds weer tipjes van de sluier, verwijst naar interessant materiaal, geeft toelichting over activiteiten achter de schermen. Dat is uiteraard propaganda, cointelpro en psyops volgens de definitie. Maar dan om normale wetgeving en normaal gedrag weer in ere te herstellen. En Q (wie het ook zijn) heeft ondertussen vele trouwe volgers in het Amerikaanse binnen en buitenland.

En: What's in a name? Had je de verbinding van Trump met de ‘trump card‘ in speltheorie al gelegd? Een zogenaamde trump card is “een belangrijke hulpbron die op een geschikt moment moet worden gebruikt”. Wordt Donald Trump ingezet als trump card? Donald Trump wordt mijns inziens inderdaad ingezet om de koers van de VS (en daardoor de EU en NL) te veranderen, en wel op een relatief positieve manier. Daar lijkt het althans veel op. We zullen het moeten afwachten uiteraard.

Luister gewoon nog eens naar de speech van Donald Trump bij de Verenigde Naties van eind september. Hij maakt hier duidelijk dat er geen crimineel, globalistische kartel erkend wordt door hem en zijn regering. Dat de VN met hun ongekozen ‘politici', die geen regering zijn, niet democratisch functioneren en dat ongekozen entiteiten, die geen enkele verantwoording afleggen, geen macht horen te hebben.

VN beleid moet dan ook niet uitgevoerd worden. (Daar kan Kabinet Rutte nog wat van leren!) En dat is uiteraard een 180 graden draai ten opzichte van het Bush/Obama/Clinton kartel! En ook een opluchting voor velen die het spel van de Nieuwe Wereld Orde en de rol daarin van de VN doorzien. Hopelijk volgt Nederland spoedig. De (grondig afgerond) 1000 miljard kosten die het VN klimaatpakt over ons afroept, dat kunnen we ons uiteraard niet veroorloven. Dat is totaal onrealistisch, met statistisch onmeetbaar effect en volledig gebaseerd op foute informatie en logica. Maar wel: Goed voor miljardenwinsten!

De aanstaande financiële crash

Het is geen geheim dat de markten nu weer draaien op de top van hun kunnen en de bankiers het boom-bust cycle / conjunctuurcyclus gebruiken voor het grijpen naar macht, en eigendom. Eerst bellen blazen, dan bellen laten knappen en groot geld grijpen. We zitten met de economie (zie de huizengekte) weer op de top van een boom. En als je goed kijkt, zie je de eerste tekenen van de bust in de boom-bust cyclus intreden.

Het spreekt voor zich dat Trump tegengewerkt wordt door de grootst mogelijke belangen in de VS. De vraag is hoe hardnekkig het financiële grootbedrijf is en hoe ver die wil gaan in hun verzet tegen Trump. Nu lijkt Trump op basis van goede economische cijfers (die al dan niet waar, officiële cijfers kloppen al vele jaren niet meer) het onrealistische te maken voor de grootbankiers om de economie te crashen. Als de economie goed gaat, kan die immers normaliter niet crashen. En als die crasht, kan Trump zeggen: Kijk, deze elitaire bankiers sloopte de economie en samenleving en moeten nu aangepakt worden!

Blufpoker met de grootste bankiers

Trump speelt nu dus ogenschijnlijk een spelletje bluf met de (criminele) grootbankiers. Weet daarbij: de Amerikaanse overheid heeft weinig zeggenschap over de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve. Het is sinds kerst 1913 een private entiteit van grootbankiers die een geheel eigen politiek beleid uitvoeren en hun macht met hand en tand verdedigen. Trump gaat dus niet direct over het monetaire beleid dat gevoerd wordt door de ‘Fed'.

De grootbankiers voeren nu versneld de rente op, in Amerika, waardoor normaliter een economie crash en/of recessie ontstaat. De bankiers hopen daarbij dat die crash Trump zo onpopulair zal maken dat hij afgezet zal worden. En een financiële crash in de VS zal de al flink gehavende EU trouwens grondig slopen. Dus als de elitaire grootbankiers in de VS blijven doen wat ze doen, en als er weer een nieuwe, zware crash komt, dan zou Trump die crash kunnen gebruiken om criminele grootbankiers van de centrale bank te schaken. Hij speelt nu via Twitter en toespraken dat spel al op, de ‘bankiers doen vreemde dingen'. Als ze overgaan tot bust/geldgrijpen kan Trump dus…

Ik vermoed echter dat ook hier een dealtje / akkoordje komt. Waarbij de grote crash (en die kan nagenoeg elk moment gestart worden door het criminele Bush-kartel) voorkomen wordt. Tegelijkertijd is Trump ook niet vies van een faillissementje, weten we uit de van de man. Wat het wordt, we zullen het moeten afwachten.

De Midterm Verkiezingen

Er zijn nu in de VS spoedig zogenaamde midterm verkiezingen. De democraten hopen daar de macht (meerderheid) het huis van afgevaardigden in handen te krijgen en op die manier de plannen van Trump te dwarsbomen. De media draait afgelopen weken volledig door over Trump en de republikeinen vs democraten.

Zo riep Hillary Clinton onlangs de bevolking op tot uncivil gedrag. Clinton riep de democratische aanhangers in het land op “uncivil” te zijn tegen republikeinen. Letterlijk vertaal: onbeleefd. Clinton riep haar aanhangers letterlijk op overal stennis te schoppen tegen conservatieven. Dus als democraten bekende Republikeinen/conservatieven zien, bijvoorbeeld in restaurants, dat ze dan herrie moeten schoppen net zolang totdat de republikeinen/conservatieven het restaurant verlaten. En zo gezegd, zo gedaan. Verspreid over de VS zie je hele bendes gestoorde ‘democraten' tekeer gaan als zombies.

Tijd voor actie

Trump is na deze midterm verkiezing uiteraard halverwege zijn 4 jaar termijn als president. Hij heeft niet heel veel ruimte om geplande acties verder uit te stellen. En met Brett Kavanaugh geïnstalleerd (ondanks het extreme verweer van de democraten) heeft Trump en de Republikeinen de meerderheid in de Hooggerechtshof in de VS in handen gekregen. Wat Trump uiteraard nu mogelijkheden geeft bij het oppakken van criminele grootheden. Met een meerderheid van democraten bij het Hooggerechtshof, kon Trump uiteraard weinig resultaat behalen. En met een beetje geluk blijven de Republikeinen ook de grootste in het Huis van Afgevaardigden… Dan kan nieuwe wetgeving hiervoor ook doorgevoerd worden.

Met Kavanaugh en een meerderheid in het huis van afgevaardigden  zou er ruim baan moeten zijn voor Trump om flink huis te gaan houden tegen het criminele kartel. Hij heeft ook al een heel aantal executive orders uitgevaardigd om al deze figuren te kunnen arresteren en aanpakken voor landverraad. En kennelijk is Guantanamo Bay opgeknapt en omgebouwd voor ouderen…

We gaan vuurwerk tegemoet duidelijk, hoe dan ook. Of dat wel/niet tot een economische crash gaat komen is afwachten. Dat dit ons in de EU (en dus NL) gaat raken is wel duidelijk. Een kat in het nauw, uiteraard, maakt… We zullen dus moeten afwachten met welk gevecht dit criminele kartel en hun bankiers ten onder gaan en hoeveel schade deze figuren nog aan aanrichten tijdens hun val.

Conclusie

Ik weet dit bericht het voor velen klinkt als totale onzin, zeker op het eerste gehoor. Het probleem is alleen dat het heel wel vermoedelijk de waarheid is. Zo goed als ik kan inschatten, op basis van eindeloze bergen uren onderzoek, lijkt dit toch echt de realiteit te beschrijven. Maar de realiteit is tegenwoordig uiteraard zeer lastig te achterhalen.

Mocht Trump en Q niet zijn wie ze zeggen te zijn, en mocht dit gewoon weer een vervolg zijn op het vestigen van de Bush's Nieuwe Wereldorde, dan hebben we met z'n allen een werkelijk onvoorstelbaar groot probleem. Mocht Trump en Q wel zijn we ze zeggen te zijn, dan is dit een zeer positief teken, ook voor ons in de EU en in Nederland. Dan staat ons een aanmerkelijk betere toekomst te wachten.

Als altijd: Oordeel zelf op basis van eigen analyse. Wie weet helpt bovenstaande betoog daarbij. Ik hoop in ieder geval op een positieve uitkomst, dat is mijn realiteit.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben de weg kwijt: de nieuwe Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding Pieter-Jaap Aalbersberg

Popcorn en chips: Poch roept ex-ministers op te getuigen