in , ,

Rechterhand en meisjes leverancier van Epstein weer boven water

De vertrouweling van de omstreden miljardair Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, blijkt in een afgelegen villa in Massachusetts te wonen.

Het verhaal gaat dat Maxwell, die enkele jaren geleden uit beeld was verdwenen, Epstein zou hebben voorzien van tientallen meisjes die door hem werden misbruikt.

Maxwell is in 2016 naar de villa circa 30 kilometer ten noordoosten van Boston verhuisd, zeiden buren tegen The Washington Post.

Epstein werd zaterdag dood gevonden in zijn cel, waar hij zijn rechtszaak wegens mensenhandel afwachtte. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. Er is nog altijd veel onduidelijk over de dood van Epstein.

Het officiële rapport over de doodsoorzaak laat nog op zich wachten. Een lijkschouwer in New York is ervan overtuigd dat de omstreden miljardair zelfmoord heeft gepleegd. Dat heeft een gemeenteambtenaar tegen The New York Times gezegd.

Volgens The Washington Post zijn er diverse botbreuken aangetroffen in de nek van Epstein. De krant baseert zich op ‘anonieme bronnen bekend met de uitkomsten van de autopsie’.

Zulke breuken komen voor bij mensen die zichzelf ophangen, maar zulk letsel kan ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Minister Hoekstra begint te broekpoepen: geen belofte over koopkracht!

Klauwen met geld gekost, Rapport: anti-nepnieuwscampagne Kajsa Ollongren faalt