Rechtspraak is ook al geen rechtspraak meer: Sjoemelen troef bij rechtbanktop

De top van de Amsterdamse rechtbank wordt beschuldigd van sjoemelen met declaraties en het zichzelf royaal trakteren op VVV-bonnen.

Het gerommel zou blijken uit vertrouwelijk mailverkeer tussen bestuursleden van de rechtbank, die is overhandigd aan het Openbaar Ministerie.

De Raad van de Rechtspraak overweegt een integriteitsonderzoek te starten naar de vermeende misstanden in Amsterdam, ’ongeacht wie dat betreft’, aldus een woordvoerster.

De raad is volgens haar onlangs door de hoofdofficier van justitie van het parket Den Haag op de hoogte gesteld van de beschuldigingen. „Maar wij beschikken nog niet over de documenten.”

Het OM wil eerst in bezit komen van het originele mailverkeer, voordat dat wordt doorgestuurd aan de Raad van de Rechtspraak. „We beschikken nu uitsluitend over slecht leesbare kopieën”, aldus een woordvoerster.

Lees verder via Telegraaf.nl.

Photo by mystic_mabel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. MartinMarkJohan schreef:

  Als je een gewone burger bent ‘met een keihard Juridisch rechtsprobleem -dan presteert zo’n zwartjurk jou altijd “GEBREK aan BEWIJS” – aan te smeren.
  .
  Bij de rechtbank telt 1 + 1 = 3.
  .
  De Rechter volgt nimmer de rechtsregels.
  .
  Om niet teveel op te vallen bij “hun misdaden” gaat een zaak ‘af en toe’ volgens de rechtsregels.
  .
  Zorg “ALTIJD” voor een advocaat. Dit kost je wat -maar maakt de zaak gunstiger.

 2. Sjaak schreef:

  Niet alleen de Top van Justitie belazerd de burgers- ook alle medewerkers bij rechtbanken sjoemelen met proeesstukken en procedures. Inclusief een deel uit de advocatuur zijn besmet -omdat deze ooit bij een rechtbank begonnen

  Wie: De Advocatuur
  Waar: Nederland
  DE NEDERLANDSE CIVIELE RECHTSPRAAK IS EEN CORRUPTE BENDE!!!
  Na de scheiding van de Kerk de Staat en de Rechtspraak heeft de laatste zich kunnen ontwikkelen als een groot old-boy`s network waar niemand controle over heeft.

  Alle rechtsgeleerden volgden de zelfde opleiding, en deelden de ervaring -alles voor geld..

  • .Huub schreef:

   Nederland is na 9/ 11 geen rechtstaat en ook geen Democratie meer – maar dit land is verworden tot een ordinaire Politie-staat. Na 9/ 11 “ wat de Elite zelf heeft bewerkstelligd” – was elke burger op het Noordelijk halfrond een verdachte. De Elite heeft de oerdegelijke Nederlandse samenleving afgeschaft [afgebroken dus] -en een zgn. [verzonnen dus] crisis gebruikt om onze NL. samenleving “totaal “om te bouwen tot een 2-deling maatschappij. Iedereen moest tijdens die zgn. Crisis denken – dat er is een echte crisis was. Niet waar dus. Deze zg, Crisis was immers toch niet te weerleggen via onze eigen media. Die loog alles bij elkaar. Alleen de comploters hebben uiteindelijk gelijk gekregen. Door middel van angst te zaaien en door de Elite en hun betaalde aanslagen [echte ,oordenaars] – schoot elke burger in een psychische stupor. Vergelijken onze maatschappij nu maar met Gestapo van de Nazi’s [ss chief himmler] of de Oostduitse Stasi [onder Markus Wolf]

 3. Frits schreef:

  .
  Amerika en het Eu-hondje hebben een grote bek over bijvoorbeeld Noord Korea -Maar zijn juridisch nog een paar graden erger “Marteten: hunn eigen mensen die onschuldig zijn op een mensonterende wijze ‘hun leven lang
  www.youtube.com/watch?v=qxgbdYaR_KQ

  zoek marop deze zaken op google
  .
  Schrik niet : zo wordt het hier in Nederland ook

 4. Jens schreef:

  Belangrijke rechtzaken van enig belang van een burger wordt altijd afgewezen door een rechter -via drog-redeneringen. Een zelfde kwestie van een belangrijk persoon wordt wel behandeld

 5. Simon schreef:

  Recht en- ambtenaren spelen 1 groot toneelspel -met uw dossier. Het is allemaal flauwekul bij de rechtbank -en een enorme papierwinkel.
  Ze gebruiken tonnen papier om jou aan de lul te houden
  Het moet net echt lijken

 6. pl schreef:

  Wie denkt dat hij in een rechtstaat woont “slaapt”.
  Democratie en Rechtstaal is aan u verteld -en u geloofde dit.
  Charles de Montessori [rechtsfilosoof] heeft precies beschreven wat de kenmerken van een rechtstaat moeten zijn.
  De huidige politieke horde ‘zou in de ogen deze Franse filosoof als en fascistische organisatie worden aan gemerkt. En rechters zijn er alleen voor de elite -en economisch sterken. Twijfel – prioriteiten –te weinig aanwijzingen of te weinig bewijs en nog meer van dit soort a-juridisch gezwam is om om pure “staatsoplichting en afpersing” goed te praten. Rechters zijn er voor om geld uit uw zakken te kloppen. Binnen NL. zijn uitspraken van rechters niet te controleren- alles blijft binnenskamers.= binnen Nederland

  • Erik schreef:

   een grote oplichters bende.
   Kost je nog [griffie] geld ook.
   Uitslag = altijd een nooit te weerleggen “LUL verhaal”

 7. .op schreef:

  Bij de Rechtbank gaat het niet om recht- naar om economie. In NAAM klopt recht wel- maar in de praktijk NIETS

 8. Aga schreef:

  Laat de sterkste partij een zaak bij een rechter brengen -en zorg zelf voor de advocaat

 9. .. schreef:

  Een zak met geld helpt

 10. jacob schreef:

  De gewone burger zit niet bij fie kliek = de old boys

Geef jouw mening

%d bloggers liken dit: