in , , ,

Regeringen gebruiken dezelfde tactiek: houdt de bevolking op een dwaalspoor om opstand te voorkomen

Demente bejaarden worden in instellingen opgesloten gehouden daar ze zich niet kunnen handhaven in de maatschappij. Diverse tactieken zijn erop gericht om de bejaarden de idee te geven dat ze niet zijn opgesloten, immers de meeste demente bejaarden willen naar huis (meestal het huis uit hun jeugd en niet het huis waar ze de laatste jaren buiten de instelling hebben doorgebracht), terwijl ze een gevaar vormen voor zichzelf, immers ze hebben geen benul van hoe om te gaan met verkeer en met andere obstakels als het spoor, sloten en kanalen….

Volkomen terecht vergelijkt Caitlin Johnstone deze manier van omgaan met dementen, met de omgang van gekozen regeringen met hun bevolking. Men moet geloven in het systeem en moet denken dat men vrij is om te doen en laten wat men wil (uiteraard zonder anderen geweld aan te doen).

Bij opstandig gedrag stelt men simpelweg dat men op de partij moet stemmen van deze politici om voor elkaar te krijgen wat men verandert wil zien, terwijl deze partij niets anders doet dan personeel in inrichtingen voor demente bejaarden, mensen op een pad sturen dat onherroepelijk eindigt bij het vertrekpunt, waarna men de idee heeft zich te hebben verzet tegen de algehele willekeur en de dwangbuis waarin het overgrote deel van de bevolking gevangen wordt gehouden…… (ongeveer zoals in de film The Matrix)

De deur naar echte vrijheid is gecamoufleerd, daar de gevestigde orde nooit coninue massale protesten tegen kan houden anders dan middels enorm bloedvergieten……. Een ‘mooi voorbeeld’ zijn de Black Lives Matter (BLM) protesten, die door een groot deel van de wereld werden overgenomen. Politici lieten weten het geheel met de demonstranten eens te zijn en dat men het er niet bij zou laten zitten dus: meneer Jansen gaat u daar maar naar binnen, wij zorgen ervoor dat e.e.a zal veranderen….. Uiteraard verandert er geen bliksem, zo hebben ‘sindsdien een groot aantal incidenten in de VS laten zien, met misschien wel een zeer barbaars voorbeeld van een 9 jarig gekleurd meisje, dat geboeid op de achterbank van een politieauto met pepperspray in haar gezicht werd gespoten, dit omdat ze (godbetert) suïcidaal zou zijn…….. (als mensen suïcidaal zijn moet je ze zeker niet met geweld behandelen!)

De verschillende westerse regeringen vergeten één ding, de grote massa’s zijn niet dement en als die in opstand komen zal het bijzonder moeilijk zijn om ze weer naar binnen te geleiden…… Men kan onmogelijk iedereen neerschieten of arresteren, men kan hooguit proberen om ons in verwarring en in verdeeldheid te houden en daarbij hopen dat we ons niet herinneren hoe machtig we werkelijk zijn (als massa; waarbij ik wel moet opmerken dat Caitlin niet spreekt over het zaaien van verdeeldheid door de machthebbers, o.a.middels infiltratie, één van de trucs om groot verzet tegen te houden….*) Regeringen gebruiken ook de term ‘samenzweringstheorie’, als men te dicht bij het ontsluiten van een (staats-) geheim komt die de bevolking in opstand zou kunnen brengen, beschuldigd men degenen die het bij het juiste eind hebben zich te buiten te gaan aan ‘samenzweringstheorieën……’ (en dat voor het overgrote deel met de hulp van de zogenaamde onafhankelijke reguliere westerse media….)

Moet wel opmerken dat ik voorlopig geen westerse bevolking in opstand zie komen, ongelofelijk hoe men zich laat besodemieteren, neem de meer dan smerige behandeling van huurders in dit land: mensen die jaar in jaar uit dubbel worden belazerd met de jaarlijkse huurverhoging, die schandelijk genoeg voor een groot deel is gebaseerd op de huurverhoging van het jaar eerder, daar de nieuwe huurverhoging wordt berekend naar de stijging van prijzen het jaar eerder en ja daar is de hoogste prijsverhoging in 99 van de 100 gevallen die van de ….. Onbegrijpelijk dat huurders niet massaal in …

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VK, VS en Singapore dringen aan op vaccinpaspoorten en jaarlijkse vaccinaties tegen Covid-19

Coronaboetes voor bewakers die kapperszaak beschermden tegen plundering niet kwijtgescholden