in , , ,

Rekeningrijden willen we het echt? Nee hoor, was weer NepNieuws

Bijna alle MSM slikten afgelopen week de valse conclusies van het “rekening rijden onderzoek”. De vraag was of men het terecht vond dat men meer betaalde voor het gebruik dan het bezit van de auto.

“Met de stelling “In plaats van een vast bedrag per auto (motorrijtuigenbelasting), moeten automobilisten per gereden kilometer belasting gaan betalen” is nu 58 procent het eens”.

Dit werd vertaald in steun voor rekening rijden.

Hoe diep kan een land zinken? Rekening rijden is een enorme ingreep in de privacy. Er zijn meerdere manieren om meer voor gebruik te betalen. Waaronder de meest voor de hand liggende, een accijnsverhoging gecombineerd met een verlaging van de wegenbelasting.

Maar stelt dat de meerderheid van de Nederlanders voor een enorm duur project is, het voorzien van iedere auto van een rekening rijden kastje. En het opzetten van een enorme privacy schendende database. Met nog niet uitgewerkte oplossingen voor buitenlandse voertuigen. Die dan kennelijk maar een vignet moeten kopen of een tijdelijk kastje moeten huren.

En men neemt de valse conclusie over dat het rekening rijden is dat de burger met zijn antwoord bedoelt.

Stel dat we de bevolking bevragen over euthanasie. Betekent 58 procent van de Nederlanders voor een ruimere toepassing van een waardige dood, dat we massaal dementerende bejaarden gaan euthanaseren?

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arm zijn betekent meer dan te weinig geld hebben: Schaamte over armoede vergroot juist de armoede

via trouw.nl

Londense politie houdt mensen aan die hun gezicht bedekken tegen camera’s met gezichtsherkenning of ontwijken inclusief boete