in , ,

Rekenkamer keurt voor de 22e jaar op rij de verantwoording over EU uitgaves af

Sommige dingen veranderen nooit, zoals de afkeuring door de Rekenkamers van de verantwoording van uitgaves:

”De Rekenkamer geeft nu opnieuw, en al 22 jaar lang, een negatieve verklaring af over het financieel beheer. Maar het gaat wel steeds beter”, vindt het Nederlandse lid Alex Brenninkmeijer.

”Hoe het zeker niet moet, toont een project in Italië, waar EU- voor de verbreding van een pad werd gegeven. Bij controle bleek tienduizend euro echter aan de plaatselijke kerk te zijn gegeven.”

Hoewel de EU en NL rekenkamers niet akkoord gaan met de verantwoording van de EU over de uitgave van uw , gaat de wel altijd gewoon akkoord. De fouten en de afkeuringen worden gewoon genegeerd, als altijd. De EU is immers heilig en kritiek op het financieel beleid is gelijk aan godslastering.

De EU hoeft zich nergens te verantwoorden aan het volk, want is uiteraard door niemand gekozen. Daarbij is de EU boven de NL overheid en NL wet geplaatst, en heeft de Tweede Kamer hier feitelijk niets meer in te brengen anders dan ja-knikken en het proberen te verkopen als ‘zinnig beleid' aan de kijkers thuis.

”Nu is het een jaarlijks terugkerende rondedans. De Rekenkamer geeft geen goedkeurende verklaring af, de wijst naar het gedeelde management met de lidstaten en de nationale regeringen houden hun mond.” — Dennis de Jong,

Mocht u zich afvragen hoe het komt dat de EU zoveel verkwist in kansloze projecten en illegaliteit (zoals deze, deze, deze, deze, deze en deze), dat komt vanwege het feit dat geen enkel land zich hoeft te verantwoorden wat het doet met de EU subsidies. Slechts drie landen doen dat op vrijwillig basis, geen van die drie is gelegen zuidelijker dan Nederland.

Grootschalige financiële fraude (dit jaar minstens 5 miljard euro volgens de EU zelf) met het uitgeven van belastinggeld is een standaard onderdeel van de EU, nu al 22 jaar volcontinu.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BAM! CETA krijgt steun Tweede Kamer

Petitie, doe mee! Tegen de EU-boycot van VN-mensenrechtenverdrag